Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 16
Total Visit : 191433
Since : 01/01/2010
Kalendar
November 2014
S M T W T F S
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Kotak Pesanan
8740 spams blocked
Last Message
6 hours, 46 minutes
 ago
  • Guest_3055 : glow glowing beaty skin ada Kkm ke sis?
  • Guest_3186 : ;)
  • Guest_3186 : sy ada jual celebritylass @ penghilang bau badan..rm15 shj..017-2785010 ..tq ;)
  • Guest_3186 : :lol:
  • Guest_1784 : As salam kedai jamu gemilang sp ada jual dak moze herbs..berapa harga untk sakit sendi.tksh dri pisor tmn ria..ahmadpisor5 «email»
  • Guest_1773 : Hamba Allah.. Gimna caranya klu pesan putih colagen ke indonesia?
  • Guest_1773 : Cik dara..saya dari indonesia..bagai mana cara pesanan agar sampai ke indonesia..
  • hamba Allah : aslmkm..mkn putih collegen ni kena minum bny air putih ke?
  • daraanggun : Salam...kepada yg ingin bertanya boleh pm di fb,sms dan whasap 013-2752136....h arap maklum t.kasih..
  • rose : Sy dah htr msg kt peti msg
  • Guest_4014 : just nk tya mana ye ada stokis lagi...sekitar serdang..selango r ada x ye..
  • Guest_4014 : saya bru beli smlm..hope product ni ok la..
  • Liy@_ChuBbY : saya xpernah pakai product ney,bila saya tengop testimoni2 dara anggun ney..rasa nak try pulak..cantik !! :-P
  • Guest_2282 : Aslmwkm...kalau Brunei boleh contk dgn siapa ya..?terima kasih...
  • Guest_3373 : putih colgn boleh hilgkn eyebag tak
  • guaigS : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#jlx >active</a> tramadol to buy online - 100mg tramadol for pain
  • zontnK : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#r6> order tramadol</a> tramadol hcl compared to percocet - tramadol hcl online
  • Guest_3377 : :oops: :-P
  • daraanggun : Sebarang pertanyaan boleh whassap/sms 013-2752136...ci k dara
  • Guess-Noor : Nak tanya …nak jadi pengedar d Brunei …bulik tak :)
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guest_2294 : Nampak putih dan menawan. ..
  • Guest_2420 : Hai :oops:
  • Guest_2187 : putih collagen dr buahan ke soya
  • Guest_3773 : dalam 1 kotak ada berapa kak
  • Guest_3725 : Bagaimana boleh dapat keterangan mengenai produk dara anggun....
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
  • reena : ello
  • reena : salam
  • Guest_4637 : salam :oops:
  • Guest_2431 : do you have job overthere?
+ -
Pautan Facebook


TESTIMONI PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

10704062_828357133864912_1050909115922061767_n

Alhamdulillah..syukur sangat2 sebab dah jumpa produk yang BETUL2 berkesan dan memuaskan hati.hihihi. Kalau dulu kulit saya ni gelap, ada bintik2 hitam dan jerawat halus, tapi kini dah tiada lagi..keyakinan pun bertambah..Asalnya dapat tahu tentang produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN hanya melalui facebok dara anggun. Mula2 tengok tentang produk ni rasa nak cuba la sebab tengok ramai testimoni yang berjaya kan!!! tapi takda lah berharap sangat kan sebab dah cuba banyak produk pun kulit still sama jer. Tapi betul2 terkejut jugakla kan, seminggu pakai glow glowing beauty skin, bintik2 hitam pudar, kulit makin putih dan licin jer. Putih collagen saya minum waktu pagi sebelum kerja…alhamdulillah 2 minggu amalkan minum putih collagen dapat rasa kulit tangan & badan makin cerah, lembap dan lembut je..sebulan guna 2 produk ni, ni lah hasil saya dapat..kawan2 pun tegur perubahan kulit saya ni yang makin putih dan berseri katanya..hihihi..suka sangat tau.best PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

10559829_1467114860214582_6658203628329741324_n

Sebelum mengamalkan minum PUTIH COLLAGEN & memakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, akak mengalami masalah kulit gelap tak sekata, ada jeragat, bintik2 hitam serta kulit kering. Pelbagai produk dah cuba untuk atasi masalah yang dihadapi tapi masih tetap iada perubahan..Satu hari tu jumpalah kawan yang jual produk dara anggun ni kan..dia sarankan akak cuba pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN bersama PUTIH COLLAGEN sebab katanya ramai customer dia yang puas hati sangat dengan hasil yang diperolehi. Mula2 tu rasa kurang yakinlah kan nak cuba tu tapi teruja pula nak cuba. Alhamdulillah bila seminggu je try pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, akak dapat rasa perubahan yang ketara sangat kat wajah.Kulit makin cerah, jeragat mula hilang. Kulit pun jadi lembap , tak kering dah dan yang best sangat2 tu kulit licin dan cerah sekata.Syukur sangat jumpa produk yang betul2 berkesan dan bukan hanya promote je lebihh..i like PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

10552519_1513645532205702_8651521514962834784_n

Saya nak kongsi jugaklah pengalaman saya mengamalkan pengambilan glow glowing beauty skin & putih collagen. Dua produk ni memang terbekk sangat tau. Bukan apa, bila saya sendiri cuba dan rasa perubahannya, baru saya percaya tentang keberkesanan  GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN. Kalau nak tahu kulit saya ni dah cerah, tapi kulit kering, pucat dan tak bermaya serta tak sekata je. Bagai tak percaya pula kawan2  dengan pengambilan 2 produk kulit saya yang kering jadi lembap, nampak berseri2 dan dah tak pucat macam dulu dah. Dulu kulit muka je cerah, tapi sekarang seluruh tubuh putih dan sekata. Gembira sangat tau dengan perubahan yang saya perolehi lepas amalkan minum putih collagen dan pakai glow glowing beauty skin…sekarang saya dah jadi pengguna setia 2 produk ni. Bagi yang belum cuba tu, try la cuba. Saya pasti uolls pun puas hati macam saya juga tau!!!hehehe

 

10599408_809202239132117_8262491609986961144_n

Sape la yang tak nak cantik kan??? kalau tanya semua orang pun mesti nak cantik.HAHA.. Macam saya juga lah. Dulu saya ni berkulit gelap, kusam, dan berminyak…masalah kulit muka dan badan pun tak sekata sampai kawan2 cakap alah muka dengan tangan nampak beza..kadang2 tu rasa malu juga laa..adoi hari2 pikir dan rasa rendah diri. Bila saya dengar tentang PUTIH COLLAGEN & glow glowing beauty skin dalam radio kelantan fm tu, memang teruja sangat nak cuba mana tahu betul2 bekesan ke?? dengar kata produk ni memamg meletop la kan..wow, bila saya sendiri guna dan rasa sendiri perubahannya, baru saya percaya yang produk ni betul2 berkesan. Hari pertama minum putih collagen, rasa sedapp sangat. SEMINGGU amal minum putih collagen dan pakai glow glowing beauty skin, kulit nampak lembap, halus, cerah dan kulit muka bertambah licin. Sebulan guna nampak kulit muka & badan cerah sekata.Oleh kerana produk ni memang berkesan, saya sendiri dah jadi pengedar dan jual PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. Produk ni memang ajaibbb.

 

10579981_1464668543792547_3966610046643657084_nAkak nak share kat semua pengalaman akak sendiri cuba glow glowing beauty skin & putih collagen.Akak sebenarnya ada masalah kulit sensitif, jerawat, kulit berminyak & kusam. Akak ni jenis yang takut sikit nak cuba produk kecantikan ni sebab risau masalah kulit akak susah nak jumpa produk yang sesuai, takut guna nanti kulit makin teruk pulak. Tapi kadang2 teringin juga nak cantik macam orang lain tu kan..Satu hari adik ipar akak datang rumah, masa duk berbual tu, dia ada syorkan akak cuba glow glowing beauty skin & putih collagen. Dia bagitahu produk ni berkesan sebab kawan dia yang ada masalah macam akak pun dah jadi cantik…Huhuhu..teruja pulak la dengar dia cerita tu kan, so akak pun beli dan cuba juga. Dalam hati akak harap sangat masalah akak boleh selesai. Sungguh akak tak sangka la, seawal seminggu cuba, perubahan kulit ketara sangat. Jerawat mula kecut dan mati, muka dah tak berminyak, nampak berseri2 je. 2 minggu guna glow glowing beauty skin & putih collagen, kulit kelihatan makin licin seolah2 testur kulit diperbaiki, kulit pun sekata. Syukur sangat2  dan rasa ibarat mati hidup semula dengan perubahan kulit yang makin cerah, licin dan berseri..Sampai suami pun tanya akak guna produk ape sebab tengok kulit dah tiada jerawat  dan kelihatan cantik.hihi. suka sangat dengan perubahan selepas amalakan 2 produk ni….GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN memang superb!!!

 

 

 

 

TESTIMONI GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

1503851_853121068055185_394679615868227751_nSaya nak kongsi juga lah kat semua pengalaman saya sendiri pakai glow glowing beauty skin..asalnya kulit saya kusam, kering dan gelap bawah mata cket..tapi alhamdulillah bila seminggu dah pakai glow glowing beauty skin, rasa kulit muka lembut, lembab dan cerah..gelap bawah mata pun tiada dah..memang matop sungguh GLOW GLOWING ni!!! sekarang dah jadi pengguna setia dah..hehe.tq dara anggun.

 

 

10410593_1506138219645579_2489382855460386874_nDulu kulit saya ni gelap, berminyak dan tak sekata..dengar tentang GLOW GLOWING BEAUTY SKIN dalam radio dan kawan2..haish rasa teruja je bila tengok kat dalam website dara anggun ramai pengguna yang gembira dengan hasil yg diperolehi selepas pakai glow glowing..tak sangka betul produk ni memang menjadi lah..baru je pakai 3 hari dah dapat rasa kulit licin, cerah soft je..hihihi..sekarang dah sebulan guna.kulit saya pun nampak ketara sangat dari sebelum dan selepas pakai glow glowing beuty skin..i like GLOW GLOWING

 

 

 

 

10653758_1466803940266061_1934291749474773795_n

Masih ada yang belum cuba Glow Glowing Beauty Skin tak??? hai jangan terlambat pulak tau..bukan apa, saya sendiri yang dah cuba GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ni rasa sangat2 bersyukur sangat tau…hihi…dulu kulit gelap, kusam, & macam tak bermaya jadi cantik berseri…seawal 3 hari pun dah dapat lihat perubahannya…yang best tu kulit makin putih, licin dan rasa makin lembut je…kawan2 pun tegur perubahan kulit yang makin cantik katanya..tq dara anggun.

 

 

10606210_1464653517127383_1521144054019594287_n

JERAWAT kat muka pasti buat sesiapa pun jadi sedih, risau dan malu aje kan…begitulah yang saya rasa selama ni uollsss!!! dah macam2 produk cuba tapi masalah jerawat ni tak juga hilang…pada 1 hari tu tengok la iklan dlm fb saya tentang produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN….saya fikir produk ni macam tak berkesan jer..maklumlah dah cuba banyak produk sampai dah hampir putus asa..tapi bila tengok ramai testimoni yang berjaya tu rasa teringin nak cuba lah pulakkk!! bila dah cuba tu alhamdulillah terkejut jugak tau..1 hari guna dah dapat rasa jerawat makin kecut je, muka jadi tak berminyak…selepas guna 1 minggu, jerawat makin berkurangan, kulit muka jadi soft jee..hihi..sekarang dah jatuh hati pulak sebab ia memang betul2 berkesanlah..rasa syukur sangat sb GLOW GLOWING BEAUTY SKIN buat kehidupan saya kembali ceria dan gembira…masalah kulit yang teruk dulu dah selesai…

 

 

 

10561819_1438775689738135_8760069760750895325_n

ok saya nak share jugakla tentang GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..produk yang memang ajaib dan terbukti berkesan sangat2!!! bukan nak puji lebih2 yee kawan2, tapi inilah reality selepas saya sendiri guna produk ni..hanya dalam masa 7 hari dah dapat lihat perubahan kulit muka saya yang gelap dah makin cerah, licin dan putih…huhuhu..sapa yang tak gembira kalau kulit  kita makin cantik berseri2…dulu kulit muka saya ni gelap, ada bintik2 hitam, jerawat pun ada jugak..tapi bila cuba je GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, semua masalah tu dah takde…kawan2 pejabat pun cakap muka saya makin putih dan berseri2 jer aja tau…hahaha..ni lah rahsia kulit saya jadi putih, licin dan berseri…i love u GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..

 

 

10551107_1438777479737956_6230443245069010405_n

KEHEBATAN Glow Glowing Beauty Skin pasti tiada tandingan dan seindah namanya…saya yang dah guna produk ni sendiri gembira sangat2 dengan hasilnya..asalnya dulu tahu tentang produk ni pun melalui radio jer..timbul pula rasa nak cuba sebab dalam radio cakap GLOW GLOWING BEAUTY SKIN produk meletop!!! nak tahu jugak sejauhmana hasilnya tu…urmm bila saya beli dan rasai perubahan guna produk ni, alhamdullah syukur sangat2..bukan apa gembirala sebab dah jumpa produk yang betuk2 berkesan..kikiki…kulit yang gelap, ada masalah jeragat, kering dan tak bermaya tu dalam sekelip mata berubah…produk ni tak mengelupas, rasa natural je guna..7 hari guna, kesannya sangat menakjubkan..KULIT bertambah CERAH, MAKIN LICIN dan LEMBAP….memang terbaikkk lah GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..

 

 

10606586_1467054570220611_6531147715579948525_n

Pasti tak percaya kan perubahan kulit muka saya ni…ni bukan edit yer kawan2 oii…inilah bukti hasil mencuba GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..produk yang memang boom sangat2…hihihihi suka sangat guna produk ni…dulu saya ada masalah kulit muka yang jerawat sikit, kulit muka berminyak, dan gelap…wow!!! betullah macam kawan2 saya cakap sebelum ni GLOW GLOWING BEAUTY SKIN berkesan….mula2 nak cuba takut jugak sebab takut tak jadi je..hahaha…tapi bila dah cuba sendiri, saya dapat rasai perubahan ketara sangat pada kulit ni..seawal 3 hari kulit rasa soft, licin dan cerah…dalam hati syukur sangat dah jumpa produk yang memang terbukti berkesan…7 hari guna  jerawat pun dah tak tumbuh lagi dah…muka pun jadi makin putih dan licin…fuhh!!! memang terbaik la GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..harga pun murah dan berpatutan sangat…terima kasih dara anggun

 

10437774_1466803986932723_1223875591331286393_n

Setiap wanita pasti nak kulit putih, licin, lembut & berseri2 kan??? sama jugak la dgn saya..hehehe…sebelum guna GLOW GLOWING BEAUTY SKIN kulit wajah saya gelap, kering dan kusam je..adoi banyak juga produk saya cuba tapi still sama je…bila kawan syorkan guna glow glowing beauty skin rasa teruja plak nak try sebab kawan cakap produk ni memang berkesan la…haha betul macam kawan cakaplaa..1 hari guna rasa kulit tegang dan lembab aja. dah 7 hari guna kulit wajah makin cerah dan muka seakan-akan merah delima gitu..sekarang saya dah jadi pengguna setia GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…kini tiada lagi kulit gelap, kering dan wajah pun makin berseri2..terima kasih dara anggun.

 

10347710_1466804073599381_7288071991677801120_n

Saya rasa nak share kat kawan2 luar sana tu tentang GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. saya dapat tahu tentang produk ni pun melalui website dara anggun.biasala duk saje2 tu cuba tengok tentang produk ni..ramai cakap GLOW GLOWING BEAUTY SKIN berkesan dan kalau pakai kulit jadi putih berseri2..huhuhu..memang teruja nak cuba la sb nak tahu sejauhmana keberkesanannya…mak oii…dua hari try guna produk ni dah dapat lihat perubahan kulit makin cerah, jerawat kat muka jadi kecut dan tiada dah…yang paling best rasa kulit muka saya soft dan licin…sebulan guna ni lah hasil saya dapat…alhamdulillah saya syukur sb dah jumpa produk yang benar2 berkesan..GLOW GLOWING BEAUTY SKIN memang hebattt.

 

10501868_1438776519738052_7596504631843382320_n

Masalah kulit muka saya ni bukan teruk sangatla.cuma wajah kusam, gelap & tak bermaya je. walaupun nampak biasa je sayanak juga miliki kulit putih dan cantik macam orang lain..hihihi. sapa la yang tak nak cantik tu kan??? kalau tanya kat semua perempuan luar sana tu semuanya nak kulit cantik berseri…yang pastinya kini impian saya dah tercapai tau. setelah saya mencuba GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, rasa macam gembira sangat..adik2 dan kawan tegur perubahan kulit wajah saya yang nampak makin licin & putih..muka saya pun nampak natural putih je walaupun tak makeup.rahsia dia saya try GLOW GLOWING BEAUTY SKIN lah..haha. terima kasih banyak2 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN sebab dah mengubah kehidupan saya.

 

13585_1438777476404623_6844552309093064155_n

Hahaha.epy sangat la sekarang sebab kulit muka saya putih dan gebuss aja…saya kenal produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN pun dalam fb dara anggun. saya bagitahu lah masalah kulit saya ni yang berminyak, jerawat kecil2 pun ada, muka gelap je.. sampai kalau nak keluar rumah tu mesti makeup dulu lah.saya ni bukan suka sangat nak makeup ni kan.rimas tahu tak? tapi selepas cik dara syorkan saya guna glow glowing beauty skin, saya dapat rasa perubahan kulit muka makin glowing je.saya ingat saya je yang dapat rasa perubahan ni, tapi member2 pun ada tanya kenapa muka saya nampak cantik, licin & natural jerr…sekarang nak keluar ke pejabat dan jumpa kawan2 pun dah tak perlu makeup dah..syukur sangat sebab GLOW GLOWING BEAUTY SKIN dah selesaikan masalah saya. GLOW GLOWING BEAUTY SKIN memag superb.

 

10411240_823549514345674_2977753900723118428_n

Akak nak cite sikit pengalaman akak guna glow glowing beauty skin. kulit muka akak ni gelap, kusam & ada bintik2 hitam la sikit kan. 1 hari tu akak ada dengar dalam radio tentang produk baru dara angun iaitu GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. rasa teruja nak cuba ajelah.ramai orang cakap produk ni memamg meletop laa. hihihi.akak cuba produk ni 3 hari dah dapat rasa perubahan tau. rasa muka akak soft, putih je..sebulan guna nampak makin glowing dan berseri2 je.berkesan sungguhlah produk ni. Berbeza gile wajah akak sebelum dan selepas guna GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. Bagi yang ragu2 nak jadi cantik macam akak, cubalah dulu..pasti puas hatilah. Bukan akak nak reka cerita tapi akak sendiri dah cuba dan rasai sendiri kebatannya..memak terbekk lah GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

10551100_1464368323822569_4880247799064941796_n

Ni nak share gambar sebelum & selepas guna glow glowing beauty skin.Memang beza sangatla uollss!!! tak sangka betul GLOW GLOWING BEAUTY SKIN berkesan. Bukan apa, dulu saje2 je nak cuba produk ni, tapi bila dah cuba dan rasai perubahannya, memang superb sangat. dulu saya kulit muka saya ni ada la jerawat pasir ckit2 tu. Kulit muka pun gelap & berminyak la juga kan. Alhamdulillah glow glowing beauty skin dapat menyelesaikan masalah yang saya hadapi. Kulit muka saya makin putih, licin dan tiada lagi masalah kulit berminyak…sekarang tak makeup pun takpa dah sebab wajah nampah putih natural je.hikhikhik..rasa gembira sangat2.berkat menggunakan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ni lah hasil yang saya dapat. Sekarang saya hanya guna GLOW GLOWING BEAUTY SKIN je.harganya pun sangat berpatutan.tq dara anggun.

 

 

10649675_825118957522063_2974233879630228363_n

Sebelum saya mengunakan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, saya mengalami maslah jerawat yang teruk, kulit kusam & gelap. Kawan mencadangkan supaya saya mencuba glow glowing beauty skin. Pada awalnya saya ragu2 dan takut untuk mencuba produk ni, maklumla risau kulit yang berjerawat ni makin teruk kan…tapi setelah saya cuba memakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, hari pertama kulit rasa tegang dan jerawat jadi kecut..hihihi..hari ke 7 guna produk ni jerawat makin hilang, kulit rasa makin lembut dan nampak makin cerah.Apabila sebulan pakai dah nampak berbeza sangat perubahan kulit muka ni.Dulu jerawat degil yang selalu tumbuh dah takda..alhamdulillah berkat menggunakan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, kulit saya bertambah licin, bekas2 jerawat pun makin pudar.Syukur sangat dah jumpa produk yang benar2 berkesan…memamg ajaib betul glow glowing beauty skin. Sampai sekarang saya dah jadi pengguna setia GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

 

10687123_825118914188734_1735002792567103913_n

Masalah kulit muka yang berjerawat, berminyak kusam & sensitif macam saya ni susah sangat nak cari produk yang benar2 berkesan..Sikap saya yang tak mudah putus asa akhirnya membuahkan hasil apabila saya mencuba GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. Saya dapat tahu tentang produk ni pun melalui fb dara anggun..pada awalnya hanya nak cuba la takut2 masalah kulit muka saya ni dapat diselesaikan…bukan pe, tgok ramai testimoni pengguna yang dah cuba tu rasa teruja juga nak cuba. Bila saya sendiri cuba, hari pertama guna rasa kulit macam soft je, jerawat pun jadi kecut jer..seminggu guna jerawat mati, kulit nampak cerah dan makin licin…fuh!!! memang ajaib betullah GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. Selama ni masalah kulit saya ni susah nak jumpa produk yang berkesan ni..memang tak rugi saya cuba..hasilnya memang saya puas hati sangat2. Kawan2 pun ramai yang cakap muka saya cantik dan tak macam dulu lah.dulu kulit muka saya berminyak dan jerawat selalu tumbuh.hahaha.saya pun kongsi lah rahsia kulit saya yang cantik berseri ni hasil menggunakan glow glowing beauty skin….I LOVE U GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

TESTIMONI PENGGUNA PUTIH COLLAGEN

10511119_827280337305925_1676521903350103722_n

Boleh tak nak kongsi jugak pengalaman sendiri selepas menggunakan Putih Collagen?? hihihi.. kalau korang nak tahu sebenarnya kulit saya ni tidak gelap dan terlalu putih sangat, atau bermasalah seperti berjerawat, berjeragat!!! cuma kulit saya ni kusam dan keringla sikit. masa duk main2 facebook tu, saya adalah tengok iklan tentang putih collagen..haishh rasa teruja la tengok ramai testimoni yang berjaya, so saya try la beli 1 kotak. hari pertama minum putih collagen ni rasa sedap plak sebab rasa ia seakan2 horlick gitu..seminggu cuba rasa kulit lembap dan tegang je.huhu.asa tak percaya jugak la perubahan dia cepat kan?? habis 1 kotak guna, nampak kulit makin cerah dan masalah kulit kering pun dah takda. Bila pergi rumah saudara diaorang ada tegur aku nampak lain, kulit makin putih sekata dan makin berseri2 je.Alhamdulillah berkat mengamalkan PUTIH COLLAGEN saya rasa sangat puas hati dan suka sangat. So, sampai sekarang la saya mengamalkan makan putih collagen. PUTIH COLLAGEN memang super uolss!!!

 

 

10665789_825118927522066_1112864942133374949_n

Bagi yang belum cuba putih collagen pasti tak akan percaya produk ni memang dapat buat kulit kita makin putih sekata muka & badan serta kulit kelihatan licin serta lembap kan??? memang itulah yang aku rasa sebelum aku sendiri cuba putih collagen. Sebelum tu aku nak bagitahu dulu masalah aku ni kat korang sume..aku bukanlah alami masalah kulit sensitif, cuma kulitku gelap, mudah rasa letih dan berminyak sikit. Aku dapat tahu tentang putih collagen pun melalui kawan2 aku jugak. Sebelum ni aku belum pernah makan makan produk kecantikan sebab takut tak jadi kan? tapi atas saranan kawan2 aku pun cubalah jugak. 2minggu amalkan minum putih collagen, aku rasa badan makin bertenaga, kulit makin cerah je. Mula2 tu aku tak perasan sangat tapi bila kakak aku sendiri tegur kenapa aku nampak lain je. Bila jumpa kawan pun diaorang ada tanya kulit aku nampak cerah.HEHE..aku gembira sangat.1 bulan aku amalkan putih collagen kulit memang nampak ketara sangat sebab makin putih seluruh tubuh, bibir pun seakan kemerahan.Aku bagitahu la kawan aku yang syorkan produk ni kat aku yang memang betul kata dia produk ni berkesan.hihihi.i love u PUTIH COLLAGEN..muuuahhh

 

 

10419560_1464369013822500_1286807454587125689_nSaya nak share sikit kepada sesiapa yang belum cuba PUTIH COLLAGEN ni yer!!! produk ni memang betul2 berkesanlaa..baru jer cuba 1 kotak kulit yang gelap, kusam dah berubah jadi PUTIH, CERAH, LICIN & lembab jer..ingatkan saje2 je nak cuba, tapi bila dah cuba tu kawan2 asyik tegur kulit makin berseri2 dan cerah..alahai, syukur sangat2 tau…terima kasih dara anggun.

 

 

1922433_717377541629539_107222441_nPertama kali dengar dalam radio tentang produk PUTIH COLLAGEN keluaran produk dara anggun, terdetik rasa nak cuba lah produk ni…hai, ingatkan iklan jer lebih, tapi ternyatabila dah cuba dan rasai keberkesananya, saya mula percaya dan jatuh hati dengan PUTIH COLLAGEN ni…rasanya pun sungguh sedap uollss!!! dulu kulit saya gelap, tak bermaya dan kasar je…hehe tak sangka la bila makan putih collagen ni kulit makin putih dan lembab je…yang best sangat2 tue muka & seluruh tubuh makin cerah & putih…sampai bila jumpa kawan lama, dia dah tak kenal sebab katanya dulu saya gelap, tak putih macam sekarang…hehe, memang powerlah putih collagen ni….love u putih collagen!!!

 

 

1497518_756220837745209_6896300160532179982_n

Terima kasih PUTIH COLLAGEN sebab dah buat impianku menjadi kenyataan!! rasa macam dihidupkan semula je tau…hihihi…dulu kulitku gelap, kering 7 tak bermaya jer..kawan2 selalu cakap dah tak boleh nak cerah & asyik ejek kulit saya gelap jer…dah try banyak produk untuk cerahkan kulit ni tapi tetap sama…sampailah 1 hari ada kawan promote suh cuba putih collagen sebab katanya boleh cerahkan seluruh tubuh…dalam hati macam tak percaya je…emmm tapi tak sangka betul lah…semingggu makan putih collagen kulit makin cerah je..bila habis 1 kotak kulit nampak putih kemerahan, bibir yang nampak hitam pun makin nampak pink jer…memang terbaik laa putih collagen ni tau!!!

 

 

10599695_1438776513071386_5231340218169447394_n

Feedback!!!! rasa macam teruja sangat2. sungguh tidak sangka yang PUTIH COLLAGEN dapat mengubah diri saya kepada yang lebih cantik dari sebelum…pada mulanya minum PUTIH COLLAGEN main2 je sebab sukakan rasanya yang sangat sedap koww koww…tapi akhirnya inilah realiti hihihi…

 

 

10553349_1438776086404762_8570565319288068122_n

wow!!! PUTIH COLLAGEN benar2 membuatkan diriku makin berseri2 dan lebih putih gebusss….hahaha…mula2 minum putih collagen ni dah dapat rasa kulit lembab je, tona2 gelap pun makin pudar dan cerah je..rasa macam tak percaya lah makan putih collagen ni boleh cerah…tapi bila adik2 tegur perubahan kulitku yang makin putih gebuu ni,, hehe rasa nak ketawa dan gembira semua ada tau…bila dah rasai sendiri keajaibanya, kini ku percaya putih collagen ni benar2 berkesan..muuuahh putih collagen.

 

 

 

10600661_1438776083071429_5040996816185615805_n

Setelah saya mengambil 5 kotak PUTIH COLLAGEN inilah hasilya..walaupun saya menyusu baby di bulan puasa sedikit pn tak rasa penat & letih…malah rasa kenyang sepanjang hari, PUTIH COLLAGEN terbaik bagi saya..

 

 

10269605_764264223607537_7477484291023359375_n

Saya nak kongsi jugak la dengan semua orang tentang PUTIH COLLAGEN…mula2 dengar tentang produk ni yang boleh buat kulit putih seluruh badan rasa teruja sangat2 nak cuba….hahaha ternyata kesannya sehebat namanya…seminggu amalkan minum putih collagen sebelum sarapan pagi tu dah dapat rasa perubahan tau…kulit rasa makin soft & cerah aje…dah guna 1 kotak tu kulit makin cerah sekata…tak sangka betul kesannya bukan kata2 kosong jer..sekarang dah jatuh cinta sangat kat PUTIH COLLAGEN..memang booom betul PUTIH COLLAGEN tau kikiki.

 

 

1926747_749639641736662_575158926483938395_n

Dulu tak percaya lah dengan produk yang boleh buat kulit gelap, kusam, berminyak jadi putih dan berseri2…maklumlah dah cuba banyak produk asyik sama je kesan..kulit takda pun nak putih macam dalam iklan tu…tapi bila kawan kakak syorkan untuk cuba PUTIH COLLAGEN sebab katanya memang berkesan…ala, try la jugak walaupun rasa ragu2 tu masih ada…fuhh!!! terkejut jugakla bila rasa perubahan pada kulit ni..rasa makin putih, flaweess gitu…dah guna 2 kotak kulit makin cerah tak gelap macam dulu…mak oii..memag berkesan rupanya PUTIH COLLAGEN ni uolls!!!tq dara anggun

 

 

10154486_756525724381387_9022407523984326146_n

kulit yang putih, gebu & licin pasti menjadi impian setiap wanita…dengan mengamalkan PUTIH COLLAGEN hidupku makin bahagia dan gembira sebab impian untuk cantik jelita dah jadi kenyataan…memang super power betul PUTIH COLLAGEN…hahaha sampai sekarang masih amalkan putih collagen ni tau..yang masih ragu jomla cuba, pasti uolls pun gembira macam saya jugak bila dah rasai perubahan yang diiingini…

 

 

547882_717377761629517_286818583_nhai semua, ada lagi ke yang belum cuba PUTIH COLLAGEN ni??? rugi sangat2 la kalu belum cuba tu ekkk…saya yang dah cuba ni pun rasa syukur sangat2 sebab dah jumpa produk yang sangat berkesan sangat2 katakan…bukan nak puji lebih2 tapi itulah realitinya…hanya minum putih collagen sebelum tidur je…hahaha sungguh memukau betul kesan yang saya dapat ni..kulit rasa makin putih, cerah, lembut dan makin bertenaga je sekarang…kalau dulu cepat je letih, kulit macam kering je dan ada gelap bawah mata tu…tapi bila dah amalkan putih collagen, alhamdulillah kesannya buat saya puas hati sangat2…terima kasih PUTIH COLLAGEN.

 

 

10250234_756888634345096_207811936417603378_n

PUTIH COLLAGEN dah buat hidupku makin bahagia..terima kasih putih collagen. bermula dengan bermain fb dan saja2 je tengok page dara anggun tu, alahai teringin pula nak cuba putih collagen ni…saya oderla online..hahahaha…bila admin dah poskan putih collagen, saya try la…fuhhh sedaaap betul rasa dia..ala2 hoclick gitu..sungguh tak ku duga rasa sedap seindah kesannya juga…kulit saya dah putih cuma nampak kusam dan tak bermaya jer, alamakkk!!! bila bila dah cuba putih collagen, kulit makin putih gebussss kikiki…rasa makin bertenaga lah..kulit pun lembab je rasa..yang sungguh tak sanggka tu kotak pertama memang kesan dia ketara sangat…kawan2 pun puji cakap saya makin cantik & berseri2..hihihihi

 

 

 

10579232_1528724757340635_979680528_n

alhamdullillah…PUTIH COLLAGEN telah mengubah kehidupanku…dulu masalah kulit berjerawat sukar diatasi..tapi dengan minum PUTIH COLLAGEN, jerawat besar dah kecut, kulit berminyak pun dah tiada sebab kulit sekarang rasa makin lembab je dan tegang..hihihi…selepas 2 minggu dapat rasa jerawat makin berkurangan jer..syukur sangat sebab sekarang dah tak perlu pikir masalah jerawat lagi..kulit makin licin, smoothh jer uolls…memang superb PUTIH COLLAGEN.

 

JOM SERTAI PERADUAN MENCARI TESTIMONI TERBAIK DARA ANGGUN

 

10584062_803088829725076_1869457061836704856_n

BERITA BAIK..dara anggun mengadakan peraduan pencarian testimoni terbaik..kepada semua pengguna produk dara anggun iaitu putih collagen, glow glowing beauty skin, jus dara anggun, jamu dara anggun, cafe collagen dara anggun, eniq drink, set pencerahan normal & jeragat, set rawatan sensitif & jerawat, u-beauty, magic cream… Hadiah utama pemenang akan mendapat loket emas, tempat kedua wang tunai bernilai RM200.00, tempat ketiga akan memenangi wang tunai bernilai RM100.00 & dapatkan 30 hadiah saguhati…
Sila hantar gambar sebelum & selepas menggunakan produk dara anggun, sertakan sekali gambar produk yang anda gunakan dan hantar melalui wassap ke 013-2752136 @ pm kami dengan klik link https://www.facebook.com/messages/daraangguneniqworldenterprisehq.. PERADUAN ini dibuka pada 3 OGOS- 31 SEP 2014..

 GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

10641025_813585955342030_7707398899197084763_n

 

 

HARGA

RM69.00 SEMENANJUNG

RM73.00 SABAH/SARAWAK

 

Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!

 

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP

– membersih kulit wajah

– menanggalkan sel2 kulit mati

– menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit

– wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya

– menghaluskan dan mencerahkan kulit

– mengurangkan keduta/ garis penuaan

– dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa

 

2- DAY -PINKY BEAUTY

– melindungi kulit wajah dari sinar uv

– menghilangkan flex hitam

– menjadikan tonasi kulit lebih sekata

– menghalus & melicinkan kulit

 

3- NIGHT GLOW

– menghilangkan flek hitam

– menjadikan tonasi kulit lebih sekata

– menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah

– mengurangkan kedutan/ garis penuaan

 

4- NIGHT GLOWING

– mencerahkan kulit wajah

– mengecilkan lubang pori-pori

– menghaluskan kulit wajah

– mengurangkan parut jerawat & jeragat

– merawat kulit yang bermasalah

 

CARA PENGGUNAAN:
– bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari

Siang

– Selepas cuci muka  dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty

Malam

– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)

 

10420050_794959927204633_4205199202298688819_n

 

 

 

Feedback…GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 in 1!!!!! S/M RM69 dan S/S RM73… Hai sayang semua…raya pn dah x lama kn?? harini cik dara nk kongsi dengan u olls..skrg ni nk kluar kte dah x tampal bedak n mekap tebal2 lg tau.!!!! .hanya dengan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN jer blh gebu gebasss ..nk kata ni mcm retis tu xdelh..tp kte suka sngt dengan kulit kita skrg ni..hehehehe..kepada sesiapa yg wt tempahan awal dan buat payment terawal cik dara nk bg u olss gift untuk gebusss dalaman skli tau..kite berani jamin sbb produk kte ni produk terbaek dan kualiti terhebat!!! x kn mnyesal kalu u olss guna…sape nak gebu gebas before raya mai PM /WSAP CIK Dara skrg tau 013-2752136..sape2 pn blh cantik sbb GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ni x mahal tau hanya S/M RM69 S/S RM73 sahaja dan ada 4 item…jom ramai2 order!!!!!

KOMEN “GLOW” SEKARANG DAN SHARE GAMBAR PRODUK INI UTK LAYAK MEMENANGI HADIAH GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DARA ANGGUN… PEMENANG AKAN DI PM…

 

 

PRODUK KECANTIKAN PALING LARIS : GLOW GLOWING

 

10388108_781235005243792_6647689014314443919_n

 

Feedback…GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 in 1!!!!! Hai sayang semua..puasa dah dekat..raya pn dah x lama kn?? harini cik dara nk kongsi dengan u olls..skrg ni nk kluar kte dah x tampal bedak n mekap tebal2 lg tau.!!!! .hanya dengan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN jer blh gebu gebasss ..nk kata ni mcm retis tu xdelh..tp kte suka sngt dengan kulit kita skrg ni..hehehehe..kepada sesiapa yg wt tempahan awal dan buat payment terawal cik dara nk bg u olss gift untuk gebusss dalaman skli tau..kite berani jamin sbb produk kte ni produk terbaek dan kualiti terhebat!!! x kn mnyesal kalu u olss guna…sape nak gebu gebas before raya mai PM /WSAP CIK Dara skrg tau 013-2752136..sape2 pn blh cantik sbb GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ni x mahal tau hanya S/M RM69 S/S RM73 sahaja dan ada 4 item…jom ramai2 order!!!!!

 

 

 

 

 

FENOMENA PUTIH COLLAGEN KINI MELANDA

PRODUK PALING MELETOPP!!!

 

78

 

TAK PUAS HATI DENGAN KULIT GELAP DAN KUSAM???PM @ WHASAP 013-2752136 (CIK DARA) Jika x nakk kulit muka je putih dan cerah tapi nak cerah seluruh tubuh kann??jelitawan di luar sana tidak perlu risau lagi!!! hanya dapatkan PUTIH COLLAGEN sekarang dan impian anda pasti menjadi kenyataan..kulit pasti putih gebu dan memukau…

1 KOTAK JERR PUN DAH CUKUP UNTUK GEBU GEBASS…
PATUT LA TERLAMPAU LARIS SEBAB TERLAMPAU MUJARAB TERLAMPAU MENJADI..

KULIT KAKI KERAS YANG MEREKAH PUN JADI LEMBUT BALIK,INIKAN PULAK KULIT MUKA DAN BADAN..

PRODUK PERTAMA BERASASKAN VANILLA DAN OAT..!!RASA YANG AAAAMAT SEDAP..!!
MESRA UNTUK LELAKI DAN WANITA..

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK KULIT CERAH DAN GEBU SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN.. WOWW!!! WOWW!!! BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH…
+ Kesan seawal 7 hari.
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Menahan selera makan,rasa kenyang(sesuai untuk DIET)
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita

cepat klik link ni utk pm… www.facebook.com/messages/daraangguneniqworldenterprisehq atau sms/wassap ke 013-2752136 ….

KOMEN “PUTIH” SEKARANG DAN SHARE GAMBAR PRODUK INI UTK LAYAK MEMENANGI HADIAH MINGGUAN PUTIH COLLAGEN DARA ANGGUN..(SETIAP MINGGU)… PEMENANG AKAN DI PM…

MENANGI WANG TUNAI RM1000!!!!!!!!!
Menangi peraduan mencari testimoni terbaik DARA ANGGUN,terbuka kepada semua pengguna produk dara anggun…Contoh hantar nama penuh.negeri mana,produk dara anggun yg digunakan,cerita kesan perubahannya dan pm kami atau sms/whasap 013-2752136 segera..Hadiah utama rm500,kedua rm300 dan ketiga rm200,peraduan sehingga 30 JUN 2014..

layari www.daraanggun.com

hanya s/m rm59.00
s/s rm63.00
20 sachet x x25gm

Cara pengambilan :1 sachet pagi sebelum sarapan…1sachet malam sebelum tidur..

PANTANG:Tidak digalakan mengambil minuman berkafin dan berkabonat…Mengandung tidak boleh ambil..

 

 

 

JOM DAPATKAN SET COMBO JAMU & JUS DARA ANGGUN SEKARANG

 

....   

HARGA SET COMBO

SEMENANJUNG RM90.00

SABAH/SARAWAK RM100.00

TESTIMONI PENGGUNA

 

168243_574480875919207_1788350395_n

1003447_597089016991726_1844341651_n

1382259_652216558145638_1558683044_n

10012555_736063413094285_1279059874_n

1601539_709906899043270_1474661889_n

1614340_707612352606058_1311717077_o

1655582_713256868708273_1969165967_o

1656319_709906672376626_397716058_n

                                                          NAK SUAMI PUJI !!!! CUBALAH JAMU DARA ANGGUN DAN JUS DARA ANGGUN SEKARANG
WOWWWW HEBAT A PLUS2 ABG CAKAP…SAPE NAK CIK ABG CAKAP SEDAP DAN KETATTTTT..MEH PM CIK DARA SEKARANG…IKAT RAPAT SUAMI MELEKAT..JAMU DARA ANGGUN..RM39 JER, KKM MAL 09042532T DAN JUS DARA ANGGUN..RM55 JER,SMS@WHSAP 013-2752136..

KEPADA YANG INGIN MENJADI PEMBORONG DAN PENGEDAR DIBRUNEI,SABAH, SARAWAK DAN SELURUH MALAYSIA KAMI MENGALU2 KAN..HUBUNGI 013-2752136

Salam semua….hari ni sis nak memperkenalkan produk jamu dara anggun.korang semua pasti dah kenal kan jamu dara anggun ni merupakan produk yang ………paling laris macam pisang goreng jer…
ramai wanita dah mencubanya dan sangat berpuas hati dengan hasil yang diperolehi…sungguh luar biasa sangat kata pelanggan sis bila diaorang mencubanya…sekarang sis nak bagitahu JAMU DARA ANGGUN sudah 5 tahun dipasaran..Kepada yang belum mencubanya, cubalah sekarang, sis yakin korang sangat berpuas hati sebab ramai pelanggan sis selalu jer renew..

ANTARA KEISTIMEWAAN JAMU DARA ANGGUN NI :

-merapatkan kembali hubungan itim SEBAB DH KEMBALI KETAT 
-keputihan
-senggugut
-menstabilkan hormon
-merawat luka dalaman selepas bersalin
-melegakan sakit pinggang
-membuang angin dalam badan
-mencegah kanser payudara dan rahim
-merawat masalah buasir
-melambatkan proses penuaan AWET MUDA 
-membaiki kitaran haid

-PALING BEST MISS V BERBAU WANGGGIIII YOUALSS

pengambilan:sudah kahwin 2 pg dan 2 mlm (jika ambil bersama jus dara anggun ambil 2mlm sahaja
belum kahwin 1 pg dan 1mlm

Terdapat 60 kapsul

Harga s/m rm39.00
s/s rm42.00
B$20.00

 

untuk membeli anda bolehlah sms Whatsapp “ketat” KE 013-2752136…

layari www.daraanggun.com

KOMEN “DARA” SEKARANG DAN SHARE GAMBAR PRODUK INI UTK LAYAK MEMENANGI HADIAH MINGGUAN (SETIAP MINGGU) JAMU DARA ANGGUN…..

1) JUS DARA ANGGUN
KHASIAT DAN KESAN DALAMAN :
– Awet muda
– Mencegah kanser payudara dan rahim
– DAPAT MENENGANGKAN PUNGUNG DAN PAYUDARA
– Membantu mengetatkan pintu vagina dan mengembalikan rahim pd bentuk asal
– Melegakan masalah sengugut
– Mengstabilkan pengaliran darah dalam badan
– Melegakan masalah keputihan dan haid tidak teratur
– Memecahkan lemak dan mengurangkan kadar kolestrol dalam badan

KHASIAT DAN KESAN LUARAN :
– Menyerikan kulit dan kelihatan cantik berseri
– Mengurangkan kedutan kulit terutama di sekitar payudara
– Membantu rambut agar tidak cepat beruban
– Membantu melebatkan rambut dan menghitamkan rambut
– Membantu merawat tumit yang merekah

Pengambilan :20ml pg (ketika perut kosong)

Harga :s/m rm55.00
s/s rm59.00
B$ 29.00

PRODUK DARA ANGGUN TERBUKTI sudah banyak membantu beribu-ribu wanita yang mengalami masalah ini tidak kira YANG DAH KAWIN ATAU BELUM lagi..yang belum cuba tu, cubalah sekarang..sangat berbaloi2 hasilnya tau..

LOVE UOLSS….

JAMU DARA ANGGUN
S/M RM39 (FREE POSTAGE)
S/S RM42 (POSTAGE CAJ RM8)

JUS DARA ANGGUN
S/M RM55 (FREE POSTAGE)
S/S RM59 (POSTAGE CAJ RM8)

PAKEJ COMBO JUS 1BTL + JAMU 1BTL (HARGA TERMASUK FREE POSTAGE..PROMO UTK UOLSSS..)
S/M RM 90 (FREE POSTAGE)
S/S RM 100 (FREE POSTAGE)

A/C MAYBANK 5531 0442 0573 (ENIQWORLD ENTERPRISE)
A/C RHB BAN 2030 536000 2038 (ENIQWORLD ENTERPRISE)

BANK IN SEBELUM 4.30 PTG,PENGHANTARAN PADA HARI YANG SAMA…

LEPAS BANK IN ATTACH SLIP KE INBOX/WASSAP KE 013-275 2136 DAN TERUS SEND ALAMAT PENGHANTARAN SERTA NO PHONE… PRODUK AKAN DI POS TERUS KE RUMAH UOLSS TANPA PERLU BERSUSAH PAYAH.. TQ

HUBUNGI CIK DARA DI TALIAN 013-2752136 UNTUK SEBARANG KHIDMAT NASIHAT PERCUMA..JANGAN MALU JANGAN SEGAN… KAMI MENAWARKAN PELBAGAI KHIDMAT NASIHAT SECARA PERCUMA DEMI KEBAIKAN UOLSS…

TESTIMONI PUTIH COLLAGEN

1922433_717377541629539_107222441_n

PRODUK PERTAMA BERASASKAN VANILLA DAN OAT..!!RASA YANG AAAAMAT SEDAP..!!
MESRA UNTUK LELAKI DAN WANITA.. TERLAJAK MUJARAB TERLAJAK MENJADI..
KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK KULIT CERAH DAN GEBU SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN.. WOWW!!! WOWW!!! BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH…
+ Kesan seawal 7 hari.
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita

layari www.daraanggun.com

hanya s/m rm59.00
s/s rm63.00
20 sachet x x25gm

Cara pengambilan :1 sachet pagi sebelum sarapan…1sachet malam sebelum tidur..

PANTANG:Tidak digalakan mengambil minuman berkafin dan berkabonat…Mengandung tidak boleh ambil..

PROMOSI…penghantaran percuma bagi semenanjung dan rm8 bagi sabah dan sarawak (percuma bagi pembelian rm100 keatas)

Sekotak jer punnnn sudah putih dan gebu…

layari www.daraanggun.com

KOMEN “PUTIH” SEKARANG DAN SHARE GAMBAR PRODUK INI UTK LAYAK MEMENANGI HADIAH MINGGUAN PUTIH COLLAGEN DARA ANGGUN…..

LOVE UOLSS….

AC MAYBANK 5531 0442 0573 (ENIQWORLD ENTERPRISE)
AC RHB 2030 536000 2038 (ENIQWORLD ENTERPRISE)

BANK IN SEBELUM 4.30 PTG,PENGHANTARAN PADA HARI YANG SAMA…

LEPAS BANK IN ATTACH SLIP KE INBOX/WASSAP KE 013-275 2136 DAN TERUS SEND ALAMAT PENGHANTARAN SERTA NO PHONE… PRODUK AKAN DI POS TERUS KE RUMAH UOLSS TANPA PERLU BERSUSAH PAYAH.. TQ

HUBUNGI CIK DARA DI TALIAN 013-2752136 UNTUK SEBARANG KHIDMAT NASIHAT PERCUMA..JANGAN MALU JANGAN SEGAN… KAMI MENAWARKAN PELBAGAI KHIDMAT NASIHAT SECARA PERCUMA DEMI KEBAIKAN UOLSS…

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100