Kalendar
April 2015
S M T W T F S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Kotak Pesanan
14871 spams blocked
Last Message
0 minute
 ago
  •  
+ -
Pautan Facebook

Archive for April, 2015

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN BERWAJAH BARU …CANTIKWEYY

SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1 EXCLUSIVE

 

15542060_1840663656213419_5501220825184597094_n

SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1

 

ramai tanya cik dara macam mana nak tahu yang original dengan yang tiruan..jom saksikan video ni..ia dapt mengenal pasti produk keluaran dara anggun yang original

 

 

 

 

Hai uolass ..cik dara nak bagitau yang produk  GLOW GLOWING BEAUTY SKIN diluluskan  oleh kkm dan selamat digunakan…

Berikut adalah no NOT yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM):

(A) NIGHT GLOW – NOT 170201574 K

(B)  NIGHT GLOWING – NOT 170201675 K

(C) DAY PINKY – NOT 160306083 K

(D) TONER TREATMENT – NOT 151204497 K

(E) ASTRIGENTS TONERS – NOT 151204498 K

(F) GOLD SERUM – NOT 151204499 K

(G) FOUNDATION GLOW GLOWING – NOT 151204500 K

(H) GLUTA Q10 SOAP – NOT 160306079-K

PERFUME BY GLOW GLOWING

16105532_1244710258938292_3740316323648750460_n

 

SEMBUR2 WANGINYA..MEMUKAU KALBU.

( ) Bau tahan lama
( ) Halal dan boleh bawa solat
( ) Ringan, mudah dibawa ke mana2
HARGA RM59.00

 

 

JL LENS BY GLOW GLOWING

16807064_1418695034831116_8118144980400981270_n

terdapat 9 jenis colour

sesuai utk semua peringkt umur

Selesa di pakai

Kelihatan lembut

Warna yang menarik

dapat bertahan 3 bulan

HARGA RM49.00

NYUM NYUM COLLAGEN 

13728991_1208292595871362_1080530764902291178_n
Produk terbaru lagi keluaran DARA ANGGUN iaitu NYUM NYUM COLLAGEN…perisanya sangat sedap iaitu mix bery..kesan seawal 3 hari..sesuai utk smua peringkat umur, sesuai untuk lelaki dan wanita, orang hamil pun boleh ambil….mudah dibawa kemana sahaja…nak putih gebu, kulit licin dan glowing mudah je..just kemam dah dapt kulit putih berseri….

FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 

Produk Terbaru !!!
FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN!!!
keluaran terbaru kami FOUNDITION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN …Sesuai utuk Jeragat ,Jerawat & Kulit Normal

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1 EXCLUSIVE

BARU2

SET TERBARU 5 in 1 !!!!
kini GLOW GLOWING ada pakaging terbaru 5 in 1…..Set Khas untuk Jeragat & Jerawat

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN PACKINGING BARU 12036512_1033327140034576_2078035356736649113_n

ni packing baru dengan calour yang sngat cantik…penutup je packinging baru tapi cream tetap yang sama…untuk pengguna setia glow glowing beauty skin jangan risau produk kami belum ada yang tiruan lagi..haaa kepada yang belum cuba ..apa kata dapatkan sekarang …

GOLD SERUM BEAUTY..

13895002_1230325630334725_7366028374348743699_n

 

 

 

Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah. dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat serum gold ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari.

Fungsi Gold Serum beauty;;

– Memperbaiki jaringan kulit yang rosak / kerutan pada wajah serta membuka pancaran aura wajah anda menjadi tampak lebih cerah serta-merta.

– Memutihkan wajah dalam waktu singkat

– Gunakan secara rutin, maka akan membantu menghilangkan masalah flek, kerutan, kantung mata yang gendut & menghitam

– Menjadikan kulit anda cerah & lebih putih bercahaya

– Pemakaian pertama dapat langsung dirasakan khasiatnya

 

Cara penggunaan Gold Serum 24k :
Titiskan 2-3 titik serum pada tangan / langsung pada wajah, kemudian usapkan pada kulit wajah & leher secara merata. Gunakan serum ini pada wajah yang sudah dibersihkan terlebih dahulu. Gunakan 2 kali sehari sebelum menggunakan krim pagi & malam secara teratur.

 

harga wm rm49.00
em rm52.00

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100