Kalendar
August 2017
S M T W T F S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kotak Pesanan
14871 spams blocked
Last Message
0 minute
 ago
  •  
+ -
Pautan Facebook

TESTIMONI PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

564709_833683366748093_415714256182997967_n

Wahhhh lagi mabelesss la camni!!!sebab ape??lepasni tak payah nk risau2 dah nak kena pakai skin care  apa…pakai je GLOW GLOWING BEAUTY SKIN  BERSAMA PUTIH CLLAGEN perghhh memang glowing mowingg laa habak …glow glowing memang the best dan memang poer hasilnya…tgk seperti testimoni adik kita ni,,,,cantik kan.

 

1918632_1691362731147545_4930097438093659909_n

cantik x kulit saya sekarang??berbeza kulit saya dulu dan sekarang kan?…kulit kusam dan tona kulit xsekata !! kini dah berubah…xpayah nak beli produk mahal-mahal, dengan GLOW GLOW BEAUTY SKIN BERSAMA PUTIH COLLAGEN .. masalah boleh diatasi semua……janji kena bersabar dan penggunaan yang konsisten ,kalau xda 2 benda ni pakai apa pun tetap xjadi.. in shaa allah kulit yg bermasalah akan pulih..jangan putus asa…usaha usaha & usaha..berani mencuba dan teruskan pemakaian…mesti dapat hasil yg terbaik..tq PUTIH COLLAGEN DAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

11215180_996245407100869_1344012101819248323_n

haaa meh sya nak share sedikit pengalaman saya selama pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…….dengan pengunaan yg konsisten bersama GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTEH COLLAGEN.. alhamdulillah sekarang dalam masa 2 minggu sahaja sayang kita ni DAH dapat hasil yg terbaikkk dan sangat berpuas hati..putih dan cerah seluruh badan..lembap dan glowing je nampak kulitnya.tapi kalau dah berbulan2 pakai kompem gebus gebas lagi lah jawapnnya!! janji kene sabar, rajin dan cara penggunannya konsisten itu yang penting

 

11947403_953746368024422_206702526152762772_n

Alhamdulillah produk Dara Anggun Glow Glowing memang berkesan. Sangat Puas hati.. Dari kulit muka kusam kini tidak lagi..Orang-orang sekeliling serta ahli keluarga turut menggunakan Glow Glowing…semuanya berubah ketara kerana produk DARA ANGGUN

 

 

11949404_739745332819735_1878132773639160994_n

tona kulit saya xsekata dan gelap……sebulan saya menggunakan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN BERSAMA PUTIH COLLAGEN..kulit saya menjadi cerah dan glowing….emak saya yang sarankan saya pakai produk ni…memng berhasil lah produk ni…i love dara anggun

 

 

11949370_873828279378249_4656085924293870315_n

JERAWAT……JERAWAT….JERAWAT…saya stress bila setiap hari jerawat timbul kat kulit wajah,,walaupun pakai mekap tebal jerawat tetap nampk….kawan2 asyik mengata saya kerana jerawat banyak…..last sekali saya menggunakan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN semuanya berubah…jerawat kecut bila pakai night glowing dan timbul lag…selapas sebulan saya pakai kulit wajah saya semakin bersih daripada jerawat, cerah dan glowing..kawan2 yang selalau mengata saya terkejut dengan perubahn wajah saya…dan tanya apa yang sya pakai…dan saya xperlu lagi nak mekap tebal2…….glow glowing memang mujarab dan super glowing…..

 

 

11997850_10200818755187686_838907355_n

 

tq GLOW GLOWING BEAUTY SKIN kerana telah mengubah wajah saya ……..sekrang jerawat kurang dan bintik-bintik hitam semakin hilang…kulit yang kusam, gelap sekarang menjadi cerah, licin dan glowing…ramai yang tanaya pa rahsianya…jawapanya….guna lah GLOW GLOWING BEAUTY SKIN. …memnag power…..

12026488_1021180991278958_1806970604_n

MUKA saya banyak parut jerawat dan jerawat..kulit saya jenis sensitif..pelbagai cara dan pelbagai produk cuba xsesuai dengan saya…kawan saya yang syorkan saya pakai produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN kerana dye jugak pakai produk ni…kulitnya sangat cantik…selpas saya mencuba selama 2 minggu parut sya semakin pudar dan jerawat dan naik lagi..saya sangat2 gembira..kerna telah jumpa produk yang sangat serasi dengan kulit wjah saya…..tq dara anggun keluarkan produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

 

 

12026690_1021215347942189_403433085_n

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN sesuai utk semua peringkat umur dan sesuai utk kulit jeragat,, parut jerawat, jerawat dan normal……
HAAAAAA…hari ni cik dara nak kongsi testimoni pengguna yang berjaya..akak ni mengalami masalah jeragat..setelah menggunakn GLOW GLOWING BEAUTY SKIN jeragat semakin pudar dan kulit semakin tegang serta berseri..

 

 

10423800_1537256043262121_8769497459293816639_n

ni pengalaman saya sebelum dan selepas menggunakan produk keluaran DARA ANGGUN…sebelum  ni kulit gelap dan kusam…semuanya berubah setelah suami saya yang membeli produk ni untuk saya cuba..alhmdulilah GLOW GLOWING BEAUTY SKIN sesuai dengan kulit sya..muka menjadi glowing dan gebu gebas..halus bila sentuh kulit wajah..saya akn setia dengan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…

 

 

12006326_1642018709411249_2384992520431006769_n

 

dulu kulit saya gelap, kusam dan bintik-bintik halus…saya rasa malu dengan diri saya sendiri apatah lagi nak jumpa dengan kawan…suautu hari saya dengar radio tentang produk DARA ANGGUN dan membeli produk DARA ANGGUN  iaitu putih collagen dsn glow glowing..seawal 3 hari dah nampak kesan….kulit menjadi lembap dans emakin cerah..ramia yang tegur saya dan tanya pakai produk apa…bb perubhan yang amat ketara…tq dara anggun ….muaaahhh

 

 

11149307_382577135274243_2772893697740711565_n

Saya nak komgsi pengalaman sya …..LIHAT sendiri perubahan yng ketara sangat2 uolss…Mmg berkesan.sbln lbh guna…masalah jerawat, bekas jerawat, kulit kusam & berminyak hilang..kini kulit licin, cerah dan jerawat pun dah tak naik. ini adalah hasil daripada GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

 

12038248_1661727607444391_5227090196195403684_n

orang lelaki pun pakai glow glowing.sekarng kulit dye semakin cerah, licin dan xkusam lagi…bukan wanita je nak cantik, licin dan gebu….so sesiapa yang belum try glow glowing …jom dpatkan sekarang,,,,,,xkira wanita ataupun lelaki..glow glowing beauty skin dapat menrealisasikan kecantikan anda….

 

 

12166177_1494571880839186_1012577248_n

.kalau dulu jerawat kat muka susah nak hilang..makin hari jerawat asyik naik katanya..memang sedihla sb jerawat dan kulit berminyak!!! alhamdulillah berkat memakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, kulit dah jadi makin hari makin licin, jerawat sukar tumbuh, parut jerawat pun dah pudar dan nampak semakin cun lagi..nampak lebih muda gitu…boleh tahan sapai 2 bulan satu set..hehe..memang best katanya pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…..

 

 

12270019_476305542551937_276403074_n

 

SEBELUM ni dah pelbagai produk sya guna..dan beribu2 duit membeli skincare..tapi satu pun xsesuai dengan kulit saya..wajah sya xada jerawat..cuma kulit kusam, kering dan liang roma terbuka,,,,,lain pulak kulit wajah saya bila try pakai skincare ni..harganya murah dan mampu dimiliki……seawl 7hari dah nampak kesan..kulit saya menjadi halus lembap dan yang penting xkusam lagi..semuanya krana saya pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN………..

 

12316413_1065190966848193_1399203016411465091_n

kulit cantik impian setiap wanita..Kalau nak cantik jangan takut mencuba tau!!! lihat akak kita ni, pada awalnya takut nak pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..maklumla katanya kulit sensitif sangat…tapi akak ni tetap cuba jugak..huhh!!! mak oii..terkejut sangat katanya, baru seminggu pakai, perubahan kulit memang ketara..ni hasilnya slps sebulan pakai..kulit memang berubah sakan!!! sampai cik dara tengok pun tak percaya..alhamdulillah berkat kesabaran membuahkan hasil katanya..kini kulit muka dah licin, cerah, jerawat semua dah hilanggg..muka pun dah nampak lebih muda dan berseri2 lagi!!

 

 

12112322_1668351790115306_5021637103274112573_n

cantik kan..halus mulus kulit akak ni selepas pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…seawal 3 hari dah nampak lihat perubahannya..jerawat semakin hari semakin hilang…rugi siapa yang xmencuba…GLOW GLOWING BEAUTY SKIN memang power dan berkesan…

12144671_10154261459662977_2863875881600318380_n

tgk la muka saya sekarang perubahan yang ketara selepas saya menggunakan Produk keluaran DARA ANGGUN…dulr jerawat banyak…saya mengunakan GLOW GLOWING bersama PUTIH COLLAGEN selama seminggu dah nampak kesan…ramai yang tegur muak saya lawa..apa rahsia saya ……saya ckap kat dye orang …boleh la cuba GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..IA  mujarab utk jerawat dan jeragat,,,,xmenyesal menggunakannya…tgk la hasilnya…tq GLOW GLOWING DAN PUTIH COLLAGEN

 

12241570_1058937297473560_1785632162704289350_n

sebelum ni dah pelbagai produk saya menggunakan tapi x sesuai dengan kulit saya……bila saya tgk produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN dalam tv rancangan NASI LEMAK KOPI O..saya tertarik nak mencubanya tapi xbagi harapan tinggi…bila saya mencubanya kulit wajah saya nampak perubahan..jerawat semakin kecut dan TAK timbul lagi…kulit sya semakin hari semakin bersih…terima kasih GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…saya akan setia dengannya….

12239912_200005630334502_7848126138433287982_n

 

Dulu kulit saya kusam dan ada parut jerawat….sekarang semua masalh saya dapt di atasi dengan glow glowing beauty skin…saya telah menggunakannya selama 4 bulan..hasilnya sangat berkesan…kulit semakin cerah, licin dan parut jerawat yang degil semakin hilang…saya akan kekalkan dengan produk dara anggun..terima kasih dara anggun

 

11698658_994207207279903_4316019507603681257_n

kulit makin cantik, licin dan jerawat yang dulunya selalu naik dah hilang!!!.kawan2 kerja pun tegur kulit makin cantik..memang sangat happy….inilah hasilnya..GLOW GLOWING BEAUTY SKIN memang berkesan sangat2

 

11036957_1004808676219756_6071232459861010237_n

 

dulu kulit muka jerawat sukar nak hilang, selalu jer naik..sedih pun ada..muka akak pun berminyak dan gelap..macam2 produk cuba tapi tetap sama..bila tengok sheera guna GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, rasa nak cuba jugak sebab kulit sy pun ada masalah jerawat..SYUKUR SANGAT2 sekarang jerawat dah hilang, kulit muka jadi licin dan bersih, makin cantik kawan2 cakap..baru sekarang percaya GLOW GLOWING memang hebatt..sesiapa yg cuba pasti akan puashati dengan hasilnya…

 

 

11813477_1006347342732556_7458399586439851068_n

putih melepak bak telur dikupas…wowwww hebat btl glow glowing beauty skin.. terbaik dn memang terbaik dari ladang…terima aksih glow glowing beauty skin….

10285832_984711841562773_3902829506977362037_o (1)

 

dulu kulit tak cantik…malu nak keluar..selepas saya menggunakan produk keluaran dara anggun iaitu produk glow glowing beauty skin dan putih collagen…semuanya sudah berubah..kulit semakin hari semakin licim dan putih gebu…ramai yang tegur…sya tak akn tukar produk lain lagi…saya akn setia dengan glow glowing dan putih collagen

 

11828819_1008874449146512_4629866473999706768_n

katanya puashati sangat!!! dulu kulit tak bermaya, gelap, kusam…TAPI SEKARANG memang berbeza sangat sejak GUNA GLOW GLOWING BEAUTY SKIN!!! kelihatan lebih MUDA, KULIT makin LEMBUT dan GEBUSS…terbaik GLOW GLOWING abad ini..

 

 

11902402_1013844618649495_297918321032843211_n

 

pecaye ataupn tidak….knape blh jdi putih halus mcmnih… alamak btl ke ni…. nk tahu kbnaran yg sbnar cubalh cintakn Glow Glowing beauty skin!!!! terbaik dn memang..mengambil 1 set glow glowing hasilnya sungguh menakjubkan…saya berpuas hati setelah menggunakannnya…

 

11873521_1013312582036032_4659016424700406506_n

haaa…nak kongsi pengalaman ambil glow gIowing…nak cantik seperti nur syawalriah..beli lah glow glowing…mengambil masa selama 1 bulan sahaja…dulu kulit gelap dan kusam..memerlukan meka up yang tebal untuk keluar sekarang xperlu lagi just pakai day pinky saya..terima kasih glow glowing

 

10501752_1585141825078551_8540809053781158853_n

Saya nak kongsi pengalaman saya setelah saya mengamalkan produk glow glowing beauty skin & putih collagen. Dua produk ni memang terbaikk sangat tau. Bukan apa, bila saya sendiri cuba dan dapat merasa perubahannya, baru saya percaya tentang keberkesanan  GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN. Kalau nak tahu kulit saya ni dah cerah, tapi kulit kering, pucat, sensitif dan tak bermaya serta tak sekata je. Bagai tak percaya pula kawan2  dengan pengambilan 2 produk kulit saya yang kering jadi lembap, nampak berseri2 . jerawat semakin berkurangan dan dah tak pucat macam dulu dah. Dulu kulit muka je cerah, tapi sekarang seluruh tubuh putih dan sekata. Gembira sangat tau dengan perubahan yang saya perolehi lepas amalkan minum putih collagen dan pakai glow glowing beauty skin…sekarang saya dah jadi pengguna setia 2 produk ni…. suami saya pun puji saya semakin cantik…dan bertambh sayang…Bagi yang belum cuba tu, try la cuba. rugi tau xmencubainya….Saya pasti uolls pasti  berpuas hati macam saya juga tau selepas menggunakannnya..saya akan setia dengan dua produk ni….!!!hehehe

 

 

11156148_947671161933508_7717759837352345025_n

WOW…cantik kan kulit saya…sedap mata memadang….ha….. saya nak kongsi pengalaman saya sebelum dan selepas menggunakan PRODUK KELUARAN DARA ANGGUN yang tengah meletop di pasran iaitu GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DAN PUTIH COLLAGEN….dulu kulit sya kusam, gelap dan selalu naik jerawat halus terutama kat pipi dan dahi….sekarang sukar nak cari produk yang sesuai dgn kulit saya….pada suatu hari saya terdengar iklan produk ni dalam radio…selepas tuh saya buka fb…saya tertarik dengan testimoni pengguna yang telah berjaya..saya mencubanya..ternyata GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DAN PUTIH COLLAGEN memang berkesan dan power….seawal 7 hari kulit saya mempunyai perubahan…jerawat semakin hilang, kulit semakin cerah dan seluruh badan saya cerah….harga mampu dimiliki..terima kasih GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DAN PUTIH COLLAGEN.

 

11080908_1586064808319586_4007039293396914802_n

 

hari ni akak nak kongsi pengalaman akak sebelum menggunakan produk glow glowing dan putih collagen… dulu kulit akak tidak cantik, jerawat mudah naik kalau salah pakai produk, tona kulit tidak sekata dan kulit  wajah gelap… kulit akak jenis sensitif….akak jadi malu bila nak berjumapa dengan kawan-kawan kerana muka akak tidak seperti dia org kulit licin dan cantik..akak teringin nak seperti mereka….akak pakai produk ni kerana kawan akak yang memperkenalkan…selepas 1 bulan akak pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DAN PUTIH COLLAGEN jerawat semakin berkurungan dan kulit semakin hari semakin putih licin……akak  Happy sangat2 kerana lama dah akak inginkan kulit wajah seperti sekarang!
ini lah  rahsia Melengkapkan Kecantikan akak…. terima kasih GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DAN PUTIH COLLAGEN memang power…dan berkesan…terima kasih kepada kawan akak kerna memperkenalkan produk keluaran DARA ANGGUN

 

 

10361271_1584611885131545_2042950178492240405_n

 

saya gembira sangat-sangat kerana setelah saya menggunakan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN bersama PUTIH COLLAGEN, kulit saya menjadi cerah, putih, licin dan jerawat halus hilang setelah 3 minggu saya mrnggunakannya….dulu kulit saya ulu kulit saya ni gelap, ada bintik2 hitam dan jerawat halus, tapi kini dah tiada lagi..keyakinan pun bertambah..Asalnya dapat tahu tentang produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN hanya melalui facebok dara anggun… nak jumpa dengan kawan saya malu dengan kulit wajah saya…sekarang semua orang ckap kulit saya cantik, gebu, putih dan licin….terima kasih DARA ANNGUN

 

 

 

10704062_828357133864912_1050909115922061767_n

Alhamdulillah..syukur sangat2 sebab dah jumpa produk yang BETUL2 berkesan dan memuaskan hati.hihihi. Kalau dulu kulit saya ni gelap, ada bintik2 hitam dan jerawat halus, tapi kini dah tiada lagi..keyakinan pun bertambah..Asalnya dapat tahu tentang produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN hanya melalui facebok dara anggun. Mula2 tengok tentang produk ni rasa nak cuba la sebab tengok ramai testimoni yang berjaya kan!!! tapi takda lah berharap sangat kan sebab dah cuba banyak produk pun kulit still sama jer. Tapi betul2 terkejut jugakla kan, seminggu pakai glow glowing beauty skin, bintik2 hitam pudar, kulit makin putih dan licin jer. Putih collagen saya minum waktu pagi sebelum kerja…alhamdulillah 2 minggu amalkan minum putih collagen dapat rasa kulit tangan & badan makin cerah, lembap dan lembut je..sebulan guna 2 produk ni, ni lah hasil saya dapat..kawan2 pun tegur perubahan kulit saya ni yang makin putih dan berseri katanya..hihihi..suka sangat tau.best PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

10559829_1467114860214582_6658203628329741324_n

Sebelum mengamalkan minum PUTIH COLLAGEN & memakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, akak mengalami masalah kulit gelap tak sekata, ada jeragat, bintik2 hitam serta kulit kering. Pelbagai produk dah cuba untuk atasi masalah yang dihadapi tapi masih tetap iada perubahan..Satu hari tu jumpalah kawan yang jual produk dara anggun ni kan..dia sarankan akak cuba pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN bersama PUTIH COLLAGEN sebab katanya ramai customer dia yang puas hati sangat dengan hasil yang diperolehi. Mula2 tu rasa kurang yakinlah kan nak cuba tu tapi teruja pula nak cuba. Alhamdulillah bila seminggu je try pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN, akak dapat rasa perubahan yang ketara sangat kat wajah.Kulit makin cerah, jeragat mula hilang. Kulit pun jadi lembap , tak kering dah dan yang best sangat2 tu kulit licin dan cerah sekata.Syukur sangat jumpa produk yang betul2 berkesan dan bukan hanya promote je lebihh..i like PUTIH COLLAGEN & GLOW GLOWING BEAUTY SKIN.

 

10552519_1513645532205702_8651521514962834784_n

Saya nak kongsi jugaklah pengalaman saya mengamalkan pengambilan glow glowing beauty skin & putih collagen. Dua produk ni memang terbekk sangat tau. Bukan apa, bila saya sendiri cuba dan rasa perubahannya, baru saya percaya tentang keberkesanan  GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN. Kalau nak tahu kulit saya ni dah cerah, tapi kulit kering, pucat dan tak bermaya serta tak sekata je. Bagai tak percaya pula kawan2  dengan pengambilan 2 produk kulit saya yang kering jadi lembap, nampak berseri2 dan dah tak pucat macam dulu dah. Dulu kulit muka je cerah, tapi sekarang seluruh tubuh putih dan sekata. Gembira sangat tau dengan perubahan yang saya perolehi lepas amalkan minum putih collagen dan pakai glow glowing beauty skin…sekarang saya dah jadi pengguna setia 2 produk ni. Bagi yang belum cuba tu, try la cuba. Saya pasti uolls pun puas hati macam saya juga tau!!!hehehe

 

 

10579981_1464668543792547_3966610046643657084_nAkak nak share kat semua pengalaman akak sendiri cuba glow glowing beauty skin & putih collagen.Akak sebenarnya ada masalah kulit sensitif, jerawat, kulit berminyak & kusam. Akak ni jenis yang takut sikit nak cuba produk kecantikan ni sebab risau masalah kulit akak susah nak jumpa produk yang sesuai, takut guna nanti kulit makin teruk pulak. Tapi kadang2 teringin juga nak cantik macam orang lain tu kan..Satu hari adik ipar akak datang rumah, masa duk berbual tu, dia ada syorkan akak cuba glow glowing beauty skin & putih collagen. Dia bagitahu produk ni berkesan sebab kawan dia yang ada masalah macam akak pun dah jadi cantik…Huhuhu..teruja pulak la dengar dia cerita tu kan, so akak pun beli dan cuba juga. Dalam hati akak harap sangat masalah akak boleh selesai. Sungguh akak tak sangka la, seawal seminggu cuba, perubahan kulit ketara sangat. Jerawat mula kecut dan mati, muka dah tak berminyak, nampak berseri2 je. 2 minggu guna glow glowing beauty skin & putih collagen, kulit kelihatan makin licin seolah2 testur kulit diperbaiki, kulit pun sekata. Syukur sangat2  dan rasa ibarat mati hidup semula dengan perubahan kulit yang makin cerah, licin dan berseri..Sampai suami pun tanya akak guna produk ape sebab tengok kulit dah tiada jerawat  dan kelihatan cantik.hihi. suka sangat dengan perubahan selepas amalakan 2 produk ni….GLOW GLOWING BEAUTY SKIN & PUTIH COLLAGEN memang superb!!!

 

 

 

Comments are closed.

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100