Kalendar
August 2017
S M T W T F S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Kotak Pesanan
14871 spams blocked
Last Message
0 minute
 ago
  •  
+ -
Pautan Facebook

TESTIMONI FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

12715274_1102579746442648_8165547716830459949_n

BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA!!!jerawat tiada, bintik2 hitam dan gelap sudah tidak kelihatan..sangat senang di bawa, tidak melekit dan tahan lama..kulit jadi cerah sekata..TAK PERLU pakai makeup tebal2 cukup hanya dengan sapuan FOUNDITION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN kulit dah licin sekata..

 

 

12764603_1109122519121704_8792053273136245782_o

woooow!!! terkejut sungguh..makin gojess, glowing dan marbelesss kulit akak kita ni..katanya memang luar biasalah FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ..rasa ringan dan mudah menyerap, tak melekit, noda2 hitam dan kulit gelap dah takda.foundation ni memng hebat krn ia juga dapt mengecutkan jerawat…memang ajaib kan.tahan 12 jam lagi..memang jimat..kulit jadi lembut dan cerah sekata..kalau keluar pun tak perlu nak pakai bedak bagai dah..wajah kini makin berseri dan cun melecun dah!!!

 

 

10492164_1111633048870651_8899551883853541368_n

akak ni sejak amalkan SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN dan FOUNDATION GLOW GLOWING, tak sampai sebulan katanya masalah kulit yg bertahun tak sembuh hilang tanpa dikesan..hhuuhu JERAWAT, PARUT2 & KULIT BERMINYAK semua lenyap sekelip mata jee !!! memang super magic la katanya SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN dan FOUNDATION GLOW GLOWING nii

 

 

13221083_1168528609847761_1148627428087496932_n

bestnya pakai foundation glow glowing semua masalh dpt diatasi..parut jerawat, jerawat semua dapt ditutup dengan foundation..semkin berpeluh semakin glowing…malh jerawat dapt kecut dengan hanya pakai foundation..ajaib kan

 

 

13179268_1167838746583414_8661707069761701641_n

Sekarang nak keluar saya hanya ambik masa 3 hingga 4 mint je utk tacap muka saya….Kini sya xperlu paki bedak tebl2 lagi…..just pakai FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN JEA..kulit kelihatan lembap, glowing dan fresh…Wah…memng best sis..saya puas hati sgt..ramai yang tgur…sya firt time cuba foundation ni dah jatuh ht

13255954_1178329535534335_792952710377375203_n

xpelikkan kulit SHEERA dah halus mulus … nak cantik senang je ,hanya pakai foundation glow glowing dan yang pastinya minum putih collagen yang boleh dijadikan suppliment harian untuk kekal sihat … xrugi pun pasti dapat yang memuaskan

 

 

13322186_1183250081708947_6184520832413993301_n

Kulit halus mulus dengan FOUNDATION GLOWING …..Tampal2 terus cantik…xperlu lagi makeup yang tebal..selesa menggunakan foundation ni..dapat bertahan 8 jam…xberminyak malh kulit akan menjadi glowing mowing….tq dara anggun


 

13781849_1217138818320073_8308677580299810966_n

haaaa…just pakai foundation glow glowing dapt mengatasi kulit jerawat dan parut jerawat…sbelum ni pakai bedak masih nampak parut jerawat dan jerawat..semuanya dah hilang derngan foundation ni…ajaib kan..tq cik dara

 

 

13669126_1217787728255182_9223082811417707354_n

taraaa…pakai je kulit terus putih, jerawat hilang dan tak tumbuh2??
kulit sensistif, jerawat mudah naik, berminyak, gelap dan tak putih licin??? tambah2 kerja tempat panas muka mudah terbakar..aduhh..rimas betullah..tapi sejak amalkan pakai glow glowing beauty skin dan foundition glow glowing, tak sampai 1 minggu, kulit jadi bersih, putih, jerawat batu pun cepat je kecut..tak percaya kalau jerawat naik tu, dap2 je foundition, petang tu mesti jerawat dah kecut..hihi..hasilnya kulit cantik bebas jerawat dan putih licin lagi..

 

945900_1082907898409833_1253314519333328812_n

Wooooww semakin hari semakin ramai yang dah jatuh cinta dengan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DAN PUTIH COLLAGEN………dulu kulit banyak blackhead,ad jerawat dan bekas jerawat…pelbagai produk dah cuba tapi xsesuai dengn kulit….bila saya cuba GLOW GLOING BEAUTY SKIN BERSAMA PUTIH COLLAGEN…kulit ada perubahn seawal 3 hari…parut dan blackhead semakin berkurang…dulu ambik gambar kena edit sekarang xperlu dah…nak lagi glowing cantik melecun ambik bersama FOUNDATION GLOW GLWOING BEAUTY SKIN..

 

 

12509401_1083908814976408_274221311892785310_n

Wahhhh lagi mabelesss la camni!!!sebab ape??lepas ni tak payah nk risau2 dah nak kena pakai bedak ke tak….pakai je FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN BERSAMA GLOW GLOWING BEAUTY SKIN perghhh memang glowing mowingg laa habak …glow glowing memang the best dan memang poer hasilnya…tgk seperti testimoni adik kita ni,,,,cantik kan.

 

 

12541010_1093448517355771_6970180877753770100_n

 

saya nak kongsi pengalaman saya..sejak saya pakai FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..kulit wajah saya semakin licin, halus, glowing dan seleasa dipakai…foundation keluaran dara anggun dapat merawat kulit wajah muka kita..saya sangt berpuas hati dengan hasilnya..dengan pakai foundation je dapat hasil seperti ni…jika pakai skincarenya..lagi cantik…tq DARA ANGUN keluar produk yang ajaib ni….

 

996758_1086751491365071_809246723370594424_n

Sejak guna FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN dAh tak perlu lg nak angkut makeup berat2 dlm handbag dah !Calit2 sikit jek muka dah glowing glowing ! Tak payah pakai bedak pon. FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY boleh MENGECUTKAN JERAWAT dan mencerahkan kulit wajah taw !

.

734861_1086751768031710_3123973547335680461_n

 

.FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN sesuai utk semua jenis kulit…bila KITA pakai foundation kami xberminyak..muka akan jadi semakin glowing dan smooth ….foundation ni dikeluarkn hanya satu colour je…FOUNDATION INI sesuai utk semua jenis dan warna kulit..bila pakai foundation ni akan ikut warna kulit kita… pakai bersama.set glow glowing memang lagi cantik…..ramai permintaan..rugi sape yang x cuba lagi..

 

 

 

1457527_1083908741643082_8585394754428052260_n

 

Haaaaaa…nampk x perubahan yang memeang ketara kat muka akak kita ni ???? Percaya x jika saya cakap akak kita ni guna FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…….ni bukan camera 360 dan bukn edit tau…ni gambar real daripada customer sendiri…muka yang jerawat dapat dilndungi dan muka kusam dapat di atasi..hasilnya memang.perghhh

 

12347729_1066093443424612_6389536751242546147_n

alhamdulilah sejak saya pakai produk GLOW GLOWING BEAUTY SKIN bersama FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..Kulit wajah saya bertambah  gebu gebas nampak muka saya,..licin dan bersih daripada jerawat….puas hati la..pakai foundation ni…..sekarang musim kenduri..sesuai sangat la pakai foundation glow glowing beauty skin.

 

12250036_1660521044227682_8042479263445089878_n (1)

 

sesiapa yang belum guna FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ..rugi tau..kerana dengan faoundation keluaran dara anggun kulit wajah saya kelihan cantik. lembut dan berseri-seri….kawan-kawan katakan yang saya semakin cantik..apakah rahsia saya..jawapannya guna lah foundation glow glowing beauty skin…guna bersama day pinky beauty..

 

12247139_1660521114227675_6585364674416258524_n

Saya sangat berpuas hati dengan produk keluaran dara anggun…dulu kulit saya mengalami masalh jeragat dan tona kulit xsekata…ssetelah saya mencuba produk ni semua masalh saya dapat selesai…sekarang saya pakai foundation glow glowing beauty skin ramai yang tegur saya…foundationnya selesa dipakai dan tahan lama..muka semakin berseri-seri….tq produk dara anggun

TESTIMONI TERBARU PUTIH COLLAGEN

13775957_1027689617346981_3998039767708006181_n

anda mengalami kulit kusam, jerawat, jeragat dan tona kulit xsekata…cik darasarankan uolass try putih collagen…ramai dah customer cik dara yang berjaya…uolass bila lagi…xnak cantik dan gebu gebas ka

 

 

10462454_1540110909581643_1653923204238937986_n

Siapa cakap kulit putih & licin ni tak perlu dijaga!!! kalau korang nak tahu kulit sy ni xdalah sesempurna yg kawan2 dok cakap tu…ramai kawan cakap untungla kulit dah cantik semulajadi lagi..mak oii?? korang sume tak tahu sebenarnya nak cantik cam gini bukan senang yerrr..dulu kulit putih & cerah tapi pucat serta kelihatan tak berya aje..alhamdulillah setelah cuba dan amalkan PUTIH COLLAGEN kulit nampak lebih segar, mulus dan sentiasa rasa bertenaga aje…SYUKUR SANGAT dapat jumpa produk ni..yg penting sekarang saya dah yakin & stia mengamalkan PUTIH COLLAGEN???

 

 

10931326_1583652111871710_2825799335608676739_n

kulit yang berjerawat, berparut akibat jerawat ditambah pula dengan kulit yang gelap pasti membuatkan aty setiap wanita bimbang,sedih dan rasa down jerkk!!! hakikatnya itulah perasaan yang saya rasa sebelum berjumpa dan mengamalkan PUTIH COLLAGEN..asalnya dapat jumpa produk ni dalam page dara anggun..saya pm cik dara nak oder Putih Collagen sebab tengok ramai testimoni yg puas hati dengan produk ni..oder 1 kotak dar cik dara dan minum..wahhh sedap sungguh rasa putih collagen ni cakap dalam hati…dalam 2-3 hari minum dapat rasa jerawat makin kecut dan kulit jadi lembap..nak habis 1 kotak tu kawan2 cakap kulit saya berbeza sangat dari sebelum ni.kulit kelihatan makin putih, parut jerawat pun makin nipis serta kulit muka pun makin bertambah baik…gembira sangat2 uollss!!! hikhik..sejak hari tu sentiasa amalkan PUTIH COLLAGEN…skrang saya tak dpt nafikan putih collagen memang berkesan dan harganya pun berpatutan…

 

 

10174804_892747870759171_1863940579250637813_n

Memiliki kulit yang cantik, putih & licin adalah impian setiap wanita..tipuuu la kalau cakap alaa watpe nak beli produk untuk nak cantik jelita!!! kalau nak tahu kan kulit saya ni takda masalah sangat cuma kulit ni gelap, kusam dan rasa mudah letih lah…tapi tak sangka lah pulak tergerak hati nak cuba PUTIH COLLAGEN ni..mulanya kawan yang promote cakap produk ni berkesan atasi masalah yg saya hadapi ni..biasalah pertama kali dengar tu nak percaya dengan tak percaya sama banyak kan??? ty jugak search dalam fb dara anggun dan tengok ramai testimoni…so saje2 la nak cuba kan!!! haii betul2 terjut betul la..1 hari try minum rasa sedap plak nak minum..7 hari dapat lihat kulit nampak cerah dan badan tak mudah letih..sebulan guna kesannya betul2 ajaib..tenkiu dara anggun…love u so muchhh

 

10888788_892049344162357_3970814399156780776_n

Akak nak kongsi jugak rahsia kulit akak yang nampak licin, cerah glowing & makin berseri2 ni ekkk!!! hahahaha rahsianya amalkan PUTIH COLLAGEN laa..kalau bagitahu mesti ramai tak percaya kan??? tapi tu lah realitinya..bukan nak promote atau ape tapi niat akak nak kongsi keberkesanan produk ni..akak yg dah amalkan sendiri tau. Dulu kulit akak ni ada masalah resdung sebab tu jerawat tumbuh ditambah lagi dengan kulit yg mudah berminyakkk..adoiii ape lagi jerawat susahla nak hilang kan…macam2 cara dah cuba & try banyak ubat suplement tapi masalah kulit akak still same jaa..kadang2 putus ase je nak cuba produk2 kecantikan..tapi bila terdengar cik dara cakap tentang khasiat PUTIH COLLAGEN dalam radio, rasa tergerak aty lh pulokk nak cuba..wow!wow! macammagic je lah rasa. 1 kotak pertama amalkan putih collagen kulit berminyak dah takda, jerawat pun makin hilang & kulit nampak bersih & makin licin..rasa gembira sangat2 skrang & syukur dapat jumpa produk yang murah dan berkesan mcam PUTIH COLLAGEN taww ***

 

Comments are closed.

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100