Visitor Stats
Visitor Online : 4
Visits today : 372
Total Visit : 224631
Since : 01/01/2010
Kalendar
September 2015
S M T W T F S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kotak Pesanan
9868 spams blocked
Last Message
2 hours, 50 minutes
 ago
  • Guest_4021 : Mcm menarik je. Mcmne nk dptkn produk ni?
  • Guest_2433 : Bru je nk mncuba, tp bnyk bg respon yg kurang OK, takot plak :cry:
  • Guest_3691 : saya baru dapat stok hari nie,.baru nak cuba..mmg akan mengelupas ker..takut lah pulak
  • Guest_588 : Sy nak beli sabun glow glowing.... Ada x agen yg boleh cod area puchong @ putrajaya... Urgent....
  • Guest_1957 : Boleh x appearkan number KKM, customer pakat tanya ler..ada ke tak de ne
  • Guest_4687 : sape boleh cod glow glowing area wangsa maju seksyen 10...today?
  • Guest_3803 : KENAPA BILA SAYA SEARCH NO KKM GLOW GLOWING TAK ADA? MEMANG TAK DAPAT KELULUSAN KKM KE?
  • Guest_1407 : Sian iqa..nanti boleh beli kat saya.. 0173167960
  • Guest_3114 : Mcm m mana nak jadi dropship?
  • Iqa : sy dah beli dekat sorang ney glow glowing sampai 9. tp still tak dapat diskaun. sedih nye weyy. nak jd stokis takut, jd dropship pulak klu dlm masa sebulan x dpt cust, katanya nama dah blacklist. adoii
  • Ctah : Tadi ada customer dari sabah whatapps saya..tlg whstapps lain..saya tertekan block
  • Guest_967 : Mungkin tgk kulit muke jgk,ada yg sesuai ada yg x
  • ctah : saya ada jual putih collagen last stock..sapa bli saya bagi free gift contact saya 0134800072 :grin:
  • Guest_2856 : Guest_1223,sy pon same tetibe jerawat naik byk kt dahi..sbelum ni dahi licin je
  • Guest_2856 : Da jd takut nk teruskn pkai...hurmmm..b li da la mahal..then jd cmni plak... :cry:
  • Guest_2856 : Sy bru pkai x seminggu..jerawa t makin naik..n mengelupas teruk..mak sy kate da mcm kne tampar.. :-( siyes makin teruk plak muke..jd merah bertompok2
  • Guest_620 : sy br pakai 6 hr...nmpk perubahan cerah skit,mula2 mengelupas....je rawat blm ilang sepenuhnya :grin:
  • ctah : sesiapa nak order srea sungai petani boleh contact saya 0134800072..COD pon boleh..
  • ctah : guest_2537: mmg pakai mula2 akan mengelupas utk seminggu dua..lps tu ok dah xde efek apa2..customer saya sume pakai akan mengelupas pastu ok..mereka terus pakai..nmpk perubahan dalm sebulan wlaupun parut jerawat ada lagi
  • Yun : Nak tanya..ada tak dropship area parit raja batu oahat?
  • Dara Anggun Subang : Glow Glowing memang terbaik... Merdeka Sales.. Pm/wa 011 15744900 :)
  • Dhia Humaira : Berminat nak dapatkan ISO 9001 certification? Atau GMP, HACCP for traditional Medicine ke. Boleh hubungi saya 0173167960.
  • Guest_165 : hai sy amira kami menjual produk dara anggun, jika anda berminat nak dapat harga istimewa sempena merdeka boleh whtsapp +60102444830 untuk yg berminat nak jadi dropship di alu2 kan :grin:
  • kak uji : Guest_1223.. kluar jerawat? Alamak..br nak hilangkan jerawat..kalau kluar jerawat mcm seram je nak cuba..jerawat sy br nak ok..muka sy naik jerawat sbb pakai product yg x sesuai.. :???: :???: :-(
  • kak uji : Betul ke cik pipi?
  • cik pipi : saya dh 2 minggu pkai glow glowing so far mmg best cik jerawat lari habis hahaha kulit licin. glowing lg tuh :lol:
  • Guest_4153 : Agent selangor x keluar bila klik
  • Guest_2798 : hai. nak jd dropship blh ke ? :-P
  • Guest_2934 : Sy bru mgunakan glow glowing dan putih collagen.. Putih collagen ada 20 sachet..
  • Guest_2537 : produk glow glowing beauty skin mule2 akn mengelupas ke?
  • Guest_2537 : saya baru mnggunakan produk
  • Guest_2965 : Sekotak putih collagen tu..ada berapa sachet?
  • Guest_816 : Hai toner glow glowing yg botol putih tu ada fungsi mngelupas ke?
  • Guest_2997 : mcm mna nk buat order online....admin pls jwb :grin:
  • Guest_1223 : Knp jerawat atas dahi sy ni byk bru perasan sy dh guna 3 hr glow glowing
+ -
Pautan Facebook

Melaka

 

ANIESYA BUKIT RAMBAI  MELAKA KIESHA: 0166603510
HM USAHA JAYA ENTERPRISE NO 4, JALAN PPM 12, PLAZA PANDAN MALIM, BALAI PANJANG, 75250 MELAKA PN MASTURA: 0136802791
JELITA PESONA NO 18, JLN BAYAN, TMN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA KAK ANNE: 0122727921
DE SERI MARIA BTY HSE SU 931, JLN BNDAR BARU 6, TMAN BNDAR BARU, 78300 MASJID TANAH, MELAKA PN MARIA: 0122681720
AYU NIRWANA KOSMETIK NO 76, ZON D, BNGUNAN UTAMA, MELAKA SENTRAL PN SITI: 0166632032
 RUSNANI BT SALLEH  C87-1 KM 4 PADANG TEMU, 75050 MELAKA  013-6212125
CITRA BEAUTY WORLD
TESCO MELAKA 06-2925111
CITRA BEAUTY WORLD ECONSAVE BUKIT GAMBIR MELAKA 06-9766663
SARIDAH ADZIM SK AYER MERBAU 77000 BEMBAN JASIN MELAKA 013-6130275
MAWAR N0 1 JLN BBB 6 TAMAN BUKIT BERUANG BISTARI 75450 MELAKA TEL: 010-7902155
HABIBAH LOT 1579 TAMAN SERI GAMELAN LORONG 13, 78300 KUALA SUNGAI BARU MELAKA 010-6866614

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100