Visitor Stats
Visitor Online : 4
Visits today : 36
Total Visit : 282455
Since : 01/01/2010
Kalendar
July 2016
S M T W T F S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Kotak Pesanan
12183 spams blocked
Last Message
2 hours, 39 minutes
 ago
  • bella : :grin:
  • Anis : Macam mana nk tahu produk tu ori ke tak ?
  • Guest_928 : Salam. Saya pakai glow glowing 4in1 +toner and after 4 days kulit menggelupas. Memang macam tu ke? Berapa lama nak elok balik?
  • harahap : di medan gadak jual nya ?
  • Guest_1808 : di medan gadak jual ya ?
  • Guest_4945 : Assalamualaikum. .nk tnya macam mna nk guna collagen masker yer?
  • Guest_2291 : Dapat informasi dari kementerian kesihatan Borneo glow glowing Ada bahan racun seperti mercury yang akan memudaratkan kesihatan
  • Guest_2291 : Adakah betul glow glowing Ada bahan Mercury Dan bahan racun yang menyebabkan kulit menjadi putih?
  • Guest_3521 : Salam..alhamduli llah the best skincare ever...mula consume awal tahun ni..dulu kulit amat teruk..sedih..n pas tengok k.sheera consume..terdeti k nk try n alhamdulillah it works n worthy! ;)
  • Guest_545 : Hi. Hrp perbaiki penutup utk krim gg. Penutup ssh nk buka. Sy tpaksa pecahkn. Sblm ni toner tu bhgn sembur tercabut. Kakak sy bru try guna kta penutup krim night glowing x boleh buka.
  • Guest_3386 : hi sis, sya pakai gg ni ada naik bintik putih kenapa ya?
  • Chuakey : Pengelupasan sel kulit mati
  • Guest_1524 : :grin:
  • Guest_1524 : Alhamdulillah da 2 mnggu pkai gg... muka nmpk pinkish... paling best pkai toner treatment jerawat da tak berani naik lg... puas hati sgt.. :grin:
  • Guest_150 : Jadi ajen macam mane?
  • Guest_150 : Nak jadi stokis macam mane ?..
  • Guest_1555 : ;)
  • Sy sokong ❤️ : Alhamdulillah
  • Guest_2752 : Orang yang ada darah tinggi boleh ambil putih collagen x?? :grin:
  • Guest_1106 : Berapa harga skincare glow glowing ni eak?
  • Guest_3841 : Alhamdulillah dah dekat sebulan sy pakai ggbs ni jeragat dimuka sy dah hilang, wajah bertambah flawless dan ramai yg tnya sy pakai ape..
  • Guest_3319 : halal ke?
  • Gg31 : Hye, saya baru nak try produk ni.. :grin:
  • Guest_630 : Kssjsjs :oops:
  • Guest_630 : Mama :cry:
  • Guest_3008 : Saya dah guna produk ni dekat 2-3minggu.memang dia akan mengelupas sedikit.jangan risau.kalau pakai toner,jangan kasar sangat pakainya.and make sure kulit licin dulu baru boleh start pakai serum dgn astringent.and pada yg baru start ggbs ni,memang muka mengelupas sikit dalam seminggu gitu,naik jerawat lah tapi tu semua nak buang benda kotor kat muka kita.in sya Allah nanti semua tu elok muka awak semua licin ;)
  • Guest_3777 : kenapa no NOT yg berdaftar ni tak sama pada no NOT dekat kotak GGBS yang saya beli. mohon pencerahan, jangan diam macam ni je
  • Guest_1211 : Mohon pihak hq mbuat pencerahan bkenaan NOT yg dipaparkan di web dan NOT pd produk (GGBS)supaya pguna tdk ragu2 terutamanya yg baru nk mcuba... :-(
  • Guest_1211 : kenapa NOT no yg bdaftar tak sama dgn NOT no pd produk GGBS :roll:
  • Guest_3322 : saya guna produk since hari isnin...tapi mengelupas agak teruk..dah pedih..kenape ye
  • Guest_2094 : msalah sy jeragat,dah sbln sy guna ggbs nie tapi jeragat msih lagi xhilang,minta nasihatlah apa langkah yg perlu sy ambil, adakah sy perlu mengambil gold serum sekali? serum disapu slp atau sblm toner? :roll:
  • Guest_2094 : assalamuaalikum
  • Guest_2094 : assalamuaalikum
  • Putri asrin : Xtau nak teruskan pakei ke idok..
  • Putri asrin : Mse minggu pertama pakai..muke nampak cerah..tapi tula jerawat makin naik pulok..emm.. :-(
+ -
Pautan Facebook

Perak

KAMUNTING 

ROSARINA BEAUTY NO 16 JALAN MEDAN KAMUNTING 5, 34600 KAMUNTING, PERAK TEL: 05-8916431

IPOH

JAMU IKHLAS 2.28 & 2.35, ARAS 2, BANGUNAN MEGOPLEX, JLN RAJA DR NAZRIN SHAH, MEDAN GOPENG, 31350 IPOH PN KHAI: 0165664036
PERNIAGAAN SABISMA NO.71, DATARAN PERPADUAN 1, TAMAN BERCHAM JAYA, 31150 ULU KINTA, IPOH, PERAK HJH.SAFIAH: 016-5020075 / 016-5329271
BUTIK KECANTIKAN & SPA RATU 73A, JALAN MEDAN IPOH 1A, MEDAN IPON BESTARI, 31400 IPOH PERAK. TEL : AIN : 019-5560016/05-5421333
NIZAR ENTERPRISE 275 JLN KLEDANG RAYA 18, TAMAN ALKAFF, SALIBIN 30100 IPOH,PERAK. PN MIMI: 012-5903850 / 012-5243850
CITRA BEAUTY WORLD  TESCO IPOH PERAK  05-3227888
CT MANJA BEAUTY AND HERBS NO 47 PENGKALAN EMAS MALL, JALAN PASIR PUTEH 31650 IPOH PERAK TEL:011-14422991

 TAIPING

TELUK INTAN

SHAZ BEAUTY SALON & BOUTIQUE  NO 27 MEDAN MAK INTAN JLN MAHKOTA 36000 TELUK INTAN, PERAK PN. NANA: 012-5308169
YANG HAIR &BEAUTY SALOON  NO 8 GEARI MAJLIS PERBANDARAN TELUK INTAN 36000 TELUK INTAN, PERAK PN. YANG: 012-5005122
INTAN SALON & SPA   126 JALAN INTAN 5 BANDAR BARU TELUK INTAN 36000 PERAK

TEL:016-5201964

MAIZAITUN AKMAR NORDIN  SG-12 PUSAT KOMERSIAL SENTRAL INTAN 36000 TELUK INTAN  PERAK  TEL: 013-3924313
LIN NO 478 TM 1/2 1 TAMAN SETIA 34000 TAIPING PERAK TEL: 0125262052

 

KUALA KANGSAR

SALON IDAMAN AYU NO. B6 @ B7, BANDAR BARU FASA 3A, 33000 KUALA KANGSAR, PERAK KAK YAN: 012-5863457 / 013-4928779
SALON IDAMAN AYU 2 NO. B6 @ B7, BANDAR BARU FASA 3A, 33000 KUALA KANGSAR, PERAK KAK MAH: 013-4928779

GOPENG

ZAILES ENTERPRISE   BERHADAPAN RHB GOPENG KAK ROPIAH : 016-5655254 / 05-3591953
RB KEJORA ENTERPRISE   86, JALAN TASIK, 31600 GOPENG, PERAK. TEL : 016-5655254 / 05-3591953

KEMUNTING

ENNA SALON KECANTIKAN  NO.20 JLN MEDAN KEMUNTING JAYA 2,MEDAN KAMUNTING JAYA 34600 KEMUNTING, PERAK PUAN ROHANA: 05-8917060/019-5749553

CHEMOR

 SARAH SYAKIRA BT MOHAMED ISA NO 9 CHEMOR SEJAHTERA 1 DEAS CHEMOR SEJAHTERA 31200 CHEMOR PERAK TEL:011-21535924

 TAIPING

PUSAT KECANTIKAN DANDAN  NO. 43, JALAN BARRACK, 34000 TAIPING, PERAK  NASHA: 016-5580943 / 05-8060943

MANJUNG

ALIA BEAUTY & HEALTH NO 116, SEKSYEN 1, PERSIARAN PM3, PUSAT BNDAR MANJUNG, 32040 SRI MANJUNG, PERAK PN NOR: 0139130973

GERIK

FARMASI INDAH A-7 & 8, AKED MARA, JLN SULTAN ISKANDAR, 33300 GERIK, PERAK TEL: 05-7913968
CUTE SUCCESS ENTERPRISE  NO. B-3, ARKED MARA JALAN SULTAN ISKANDAR, 33300 GERIK  PERAK  NORMAH MUHAMAD: 019-5216370
NORMAH MUHAMMAD  CUTE SUCCESS ENTERPRISE N0 B-3, ARKED MARA JALAN SULTAN ISKANDAR 33300 GERIK PERAK TEL: 019-5216370

SUNGAI SIPUT

NURHALIZA BT ISMAIL N0 7 RUMAH KUARTERS PUSTA SERENTI PERLOP 31110 SUNGAI SIPUT (U) PERAK TEL: 019-5132924

 

 

SETIAWAN

PENJAGAAN RAWATAN RAMBUT (DEW SINAR)  NO 3, PLAZA MARA SETIAWAN, PERAK. EN.AZHAR:017-5245329PN.SAFIAH : 017-4537273

KAMPAR

HANA BTY & BRIDAL NO 27, GROUND FLOOR, JALAN IDRIS, 31900 KAMPAR, PERAK PN HANA: 0192990499

BIDOR

DINIE MAJU ENTERPRISE  JALAN MUHIBAH BIDOR, PERAK PN SITI: 012-5985793SYAMIMI : 013-4579398

PENGKALAN HULU

IMAN TOUCH BEAUTY 102, TMN SERI KROH, 33100 PENGKALAN HULU PERAK IZAN: 019-4799680/ 0175664290

BAGAN SERAI

BUTIK KECANTIKAN AKMALINA NO 18, JALAN SEPAKAT, PUSAT BANDAR, 34300 BAGAN SERAI, PERAK. PUAN ALINA : 0175443775 / 05-7213193

TAPAH

USAHA NIAGA RAS JAYA NO 23, JALAN BESAR TAPAH, 35000 TAPAH, PERAK KAK AIN : 010-3701631 / 016-6580599
BUTIK ADIK AFRINA  NO 17 (PT5977) TAMAN GOLF, JALAN  TAPAH, 35000 BIDOR, PERAK KAK AIN : 012-5885358

 

PARIT BUNTAR

PERNIAGAAN WARISAN PESONA  NO. 2, PUSAT BANDAR PARIT BUNTAR, PERAK PN.LATIFAH: 012-4306077
YATIE : 017-4913397
KOSMETIKKU  PUSAT BANDAR FASA 2, PARIT BUNTAR, PERAK PN.MAZIAH : 012-4690544

 

PENGKALAN HULU

PN WAN AFIZAN 

 

102 TAMAN SRI KROH, 33100 PENGKALAN HULU, PERAK

TEL:017-5664290

 

 

TEMOH

RAHMAT BIN CHE AWANG N0 9 KAMPUNG BATU TIGA 35350 TEMOH PERAK TEL: 012-5385538

 

 

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100