Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 64
Total Visit : 224864
Since : 01/01/2010
Kalendar
September 2015
S M T W T F S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kotak Pesanan
9909 spams blocked
Last Message
3 hours, 30 minutes
 ago
  • Guest_3307 : :???:
  • Guest_3307 : saya nak tanya , saya pakai kad citibank . saya nak beli produk ni , tapi saya nak beli dengan tolak dari citibank boleh ke?
  • Guest_3713 : Mcm mn nk tahu produk original? Coz ada jgk glow glowing yg penutup hijau..
  • ita : Klu x pkai produk ni utk set mlm utk bebrp ari..ade effect x
  • Guest_1073 : Klu x pkai produk ni utk set mlm utk bebrp ari..ade effect x
  • Guest_473 : :-o
  • Guest_473 : Night glowing tu memang warna oren ke?
  • Guest_473 : Saya bru pakai hrini. Night glowing tu memang warna oren mcm tu ke?
  • Guest_4514 : Baru nak pakai glow glowing set. Mmg leh hilang ke lekuk bekas jerawat kt muke
  • Guest_4021 : Mcm menarik je. Mcmne nk dptkn produk ni?
  • Guest_2433 : Bru je nk mncuba, tp bnyk bg respon yg kurang OK, takot plak :cry:
  • Guest_3691 : saya baru dapat stok hari nie,.baru nak cuba..mmg akan mengelupas ker..takut lah pulak
  • Guest_588 : Sy nak beli sabun glow glowing.... Ada x agen yg boleh cod area puchong @ putrajaya... Urgent....
  • Guest_1957 : Boleh x appearkan number KKM, customer pakat tanya ler..ada ke tak de ne
  • Guest_4687 : sape boleh cod glow glowing area wangsa maju seksyen 10...today?
  • Guest_3803 : KENAPA BILA SAYA SEARCH NO KKM GLOW GLOWING TAK ADA? MEMANG TAK DAPAT KELULUSAN KKM KE?
  • Guest_1407 : Sian iqa..nanti boleh beli kat saya.. 0173167960
  • Guest_3114 : Mcm m mana nak jadi dropship?
  • Iqa : sy dah beli dekat sorang ney glow glowing sampai 9. tp still tak dapat diskaun. sedih nye weyy. nak jd stokis takut, jd dropship pulak klu dlm masa sebulan x dpt cust, katanya nama dah blacklist. adoii
  • Ctah : Tadi ada customer dari sabah whatapps saya..tlg whstapps lain..saya tertekan block
  • Guest_967 : Mungkin tgk kulit muke jgk,ada yg sesuai ada yg x
  • ctah : saya ada jual putih collagen last stock..sapa bli saya bagi free gift contact saya 0134800072 :grin:
  • Guest_2856 : Guest_1223,sy pon same tetibe jerawat naik byk kt dahi..sbelum ni dahi licin je
  • Guest_2856 : Da jd takut nk teruskn pkai...hurmmm..b li da la mahal..then jd cmni plak... :cry:
  • Guest_2856 : Sy bru pkai x seminggu..jerawa t makin naik..n mengelupas teruk..mak sy kate da mcm kne tampar.. :-( siyes makin teruk plak muke..jd merah bertompok2
  • Guest_620 : sy br pakai 6 hr...nmpk perubahan cerah skit,mula2 mengelupas....je rawat blm ilang sepenuhnya :grin:
  • ctah : sesiapa nak order srea sungai petani boleh contact saya 0134800072..COD pon boleh..
  • ctah : guest_2537: mmg pakai mula2 akan mengelupas utk seminggu dua..lps tu ok dah xde efek apa2..customer saya sume pakai akan mengelupas pastu ok..mereka terus pakai..nmpk perubahan dalm sebulan wlaupun parut jerawat ada lagi
  • Yun : Nak tanya..ada tak dropship area parit raja batu oahat?
  • Dara Anggun Subang : Glow Glowing memang terbaik... Merdeka Sales.. Pm/wa 011 15744900 :)
  • Dhia Humaira : Berminat nak dapatkan ISO 9001 certification? Atau GMP, HACCP for traditional Medicine ke. Boleh hubungi saya 0173167960.
  • Guest_165 : hai sy amira kami menjual produk dara anggun, jika anda berminat nak dapat harga istimewa sempena merdeka boleh whtsapp +60102444830 untuk yg berminat nak jadi dropship di alu2 kan :grin:
  • kak uji : Guest_1223.. kluar jerawat? Alamak..br nak hilangkan jerawat..kalau kluar jerawat mcm seram je nak cuba..jerawat sy br nak ok..muka sy naik jerawat sbb pakai product yg x sesuai.. :???: :???: :-(
  • kak uji : Betul ke cik pipi?
  • cik pipi : saya dh 2 minggu pkai glow glowing so far mmg best cik jerawat lari habis hahaha kulit licin. glowing lg tuh :lol:
+ -
Pautan Facebook

Perak

KAMUNTING 

ROSARINA BEAUTY NO 16 JALAN MEDAN KAMUNTING 5, 34600 KAMUNTING, PERAK TEL: 05-8916431

IPOH

JAMU IKHLAS 2.28 & 2.35, ARAS 2, BANGUNAN MEGOPLEX, JLN RAJA DR NAZRIN SHAH, MEDAN GOPENG, 31350 IPOH PN KHAI: 0165664036
PERNIAGAAN SABISMA NO.71, DATARAN PERPADUAN 1, TAMAN BERCHAM JAYA, 31150 ULU KINTA, IPOH, PERAK HJH.SAFIAH: 016-5020075 / 016-5329271
BUTIK KECANTIKAN & SPA RATU 73A, JALAN MEDAN IPOH 1A, MEDAN IPON BESTARI, 31400 IPOH PERAK. TEL : AIN : 019-5560016/05-5421333
NIZAR ENTERPRISE 275 JLN KLEDANG RAYA 18, TAMAN ALKAFF, SALIBIN 30100 IPOH,PERAK. PN MIMI: 012-5903850 / 012-5243850
CITRA BEAUTY WORLD  TESCO IPOH PERAK  05-3227888

TELUK INTAN

SHAZ BEAUTY SALON & BOUTIQUE  NO 27 MEDAN MAK INTAN JLN MAHKOTA 36000 TELUK INTAN, PERAK PN. NANA: 012-5308169
YANG HAIR &BEAUTY SALOON  NO 8 GEARI MAJLIS PERBANDARAN TELUK INTAN 36000 TELUK INTAN, PERAK PN. YANG: 012-5005122
INTAN SALON & SPA   126 JALAN INTAN 5 BANDAR BARU TELUK INTAN 36000 PERAK

TEL:016-5201964

 

KUALA KANGSAR

SALON IDAMAN AYU NO. B6 @ B7, BANDAR BARU FASA 3A, 33000 KUALA KANGSAR, PERAK KAK YAN: 012-5863457 / 013-4928779
SALON IDAMAN AYU 2 NO. B6 @ B7, BANDAR BARU FASA 3A, 33000 KUALA KANGSAR, PERAK KAK MAH: 013-4928779

GOPENG

ZAILES ENTERPRISE   BERHADAPAN RHB GOPENG KAK ROPIAH : 016-5655254 / 05-3591953
RB KEJORA ENTERPRISE   86, JALAN TASIK, 31600 GOPENG, PERAK. TEL : 016-5655254 / 05-3591953

KEMUNTING

ENNA SALON KECANTIKAN  NO.20 JLN MEDAN KEMUNTING JAYA 2,MEDAN KAMUNTING JAYA 34600 KEMUNTING, PERAK PUAN ROHANA: 05-8917060/019-5749553

CHEMOR

 SARAH SYAKIRA BT MOHAMED ISA NO 9 CHEMOR SEJAHTERA 1 DEAS CHEMOR SEJAHTERA 31200 CHEMOR PERAK TEL:011-21535924

 TAIPING

PUSAT KECANTIKAN DANDAN  NO. 43, JALAN BARRACK, 34000 TAIPING, PERAK  NASHA: 016-5580943 / 05-8060943

MANJUNG

ALIA BEAUTY & HEALTH NO 116, SEKSYEN 1, PERSIARAN PM3, PUSAT BNDAR MANJUNG, 32040 SRI MANJUNG, PERAK PN NOR: 0139130973

GERIK

FARMASI INDAH A-7 & 8, AKED MARA, JLN SULTAN ISKANDAR, 33300 GERIK, PERAK TEL: 05-7913968
CUTE SUCCESS ENTERPRISE  NO. B-3, ARKED MARA JALAN SULTAN ISKANDAR, 33300 GERIK  PERAK  NORMAH MUHAMAD: 019-5216370
NORMAH MUHAMMAD  CUTE SUCCESS ENTERPRISE N0 B-3, ARKED MARA JALAN SULTAN ISKANDAR 33300 GERIK PERAK TEL: 019-5216370

SETIAWAN

PENJAGAAN RAWATAN RAMBUT (DEW SINAR)  NO 3, PLAZA MARA SETIAWAN, PERAK. EN.AZHAR:017-5245329PN.SAFIAH : 017-4537273

KAMPAR

HANA BTY & BRIDAL NO 27, GROUND FLOOR, JALAN IDRIS, 31900 KAMPAR, PERAK PN HANA: 0192990499

BIDOR

DINIE MAJU ENTERPRISE  JALAN MUHIBAH BIDOR, PERAK PN SITI: 012-5985793SYAMIMI : 013-4579398

PENGKALAN HULU

IMAN TOUCH BEAUTY 102, TMN SERI KROH, 33100 PENGKALAN HULU PERAK IZAN: 019-4799680/ 0175664290

BAGAN SERAI

BUTIK KECANTIKAN AKMALINA NO 18, JALAN SEPAKAT, PUSAT BANDAR, 34300 BAGAN SERAI, PERAK. PUAN ALINA : 0175443775 / 05-7213193

TAPAH

USAHA NIAGA RAS JAYA NO 23, JALAN BESAR TAPAH, 35000 TAPAH, PERAK KAK AIN : 010-3701631 / 016-6580599
BUTIK ADIK AFRINA  NO 17 (PT5977) TAMAN GOLF, JALAN  TAPAH, 35000 BIDOR, PERAK KAK AIN : 012-5885358

 

PARIT BUNTAR

PERNIAGAAN WARISAN PESONA  NO. 2, PUSAT BANDAR PARIT BUNTAR, PERAK PN.LATIFAH: 012-4306077
YATIE : 017-4913397
KOSMETIKKU  PUSAT BANDAR FASA 2, PARIT BUNTAR, PERAK PN.MAZIAH : 012-4690544

 

PENGKALAN HULU

PN WAN AFIZAN 

 

102 TAMAN SRI KROH, 33100 PENGKALAN HULU, PERAK

TEL:017-5664290

 

 

TEMOH

RAHMAT BIN CHE AWANG N0 9 KAMPUNG BATU TIGA 35350 TEMOH PERAK TEL: 012-5385538

 

 

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100