Visitor Stats
Visitor Online : 4
Visits today : 285
Total Visit : 224591
Since : 01/01/2010
Kalendar
September 2015
S M T W T F S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kotak Pesanan
9868 spams blocked
Last Message
1 hour, 21 minutes
 ago
  • Guest_2433 : Bru je nk mncuba, tp bnyk bg respon yg kurang OK, takot plak :cry:
  • Guest_3691 : saya baru dapat stok hari nie,.baru nak cuba..mmg akan mengelupas ker..takut lah pulak
  • Guest_588 : Sy nak beli sabun glow glowing.... Ada x agen yg boleh cod area puchong @ putrajaya... Urgent....
  • Guest_1957 : Boleh x appearkan number KKM, customer pakat tanya ler..ada ke tak de ne
  • Guest_4687 : sape boleh cod glow glowing area wangsa maju seksyen 10...today?
  • Guest_3803 : KENAPA BILA SAYA SEARCH NO KKM GLOW GLOWING TAK ADA? MEMANG TAK DAPAT KELULUSAN KKM KE?
  • Guest_1407 : Sian iqa..nanti boleh beli kat saya.. 0173167960
  • Guest_3114 : Mcm m mana nak jadi dropship?
  • Iqa : sy dah beli dekat sorang ney glow glowing sampai 9. tp still tak dapat diskaun. sedih nye weyy. nak jd stokis takut, jd dropship pulak klu dlm masa sebulan x dpt cust, katanya nama dah blacklist. adoii
  • Ctah : Tadi ada customer dari sabah whatapps saya..tlg whstapps lain..saya tertekan block
  • Guest_967 : Mungkin tgk kulit muke jgk,ada yg sesuai ada yg x
  • ctah : saya ada jual putih collagen last stock..sapa bli saya bagi free gift contact saya 0134800072 :grin:
  • Guest_2856 : Guest_1223,sy pon same tetibe jerawat naik byk kt dahi..sbelum ni dahi licin je
  • Guest_2856 : Da jd takut nk teruskn pkai...hurmmm..b li da la mahal..then jd cmni plak... :cry:
  • Guest_2856 : Sy bru pkai x seminggu..jerawa t makin naik..n mengelupas teruk..mak sy kate da mcm kne tampar.. :-( siyes makin teruk plak muke..jd merah bertompok2
  • Guest_620 : sy br pakai 6 hr...nmpk perubahan cerah skit,mula2 mengelupas....je rawat blm ilang sepenuhnya :grin:
  • ctah : sesiapa nak order srea sungai petani boleh contact saya 0134800072..COD pon boleh..
  • ctah : guest_2537: mmg pakai mula2 akan mengelupas utk seminggu dua..lps tu ok dah xde efek apa2..customer saya sume pakai akan mengelupas pastu ok..mereka terus pakai..nmpk perubahan dalm sebulan wlaupun parut jerawat ada lagi
  • Yun : Nak tanya..ada tak dropship area parit raja batu oahat?
  • Dara Anggun Subang : Glow Glowing memang terbaik... Merdeka Sales.. Pm/wa 011 15744900 :)
  • Dhia Humaira : Berminat nak dapatkan ISO 9001 certification? Atau GMP, HACCP for traditional Medicine ke. Boleh hubungi saya 0173167960.
  • Guest_165 : hai sy amira kami menjual produk dara anggun, jika anda berminat nak dapat harga istimewa sempena merdeka boleh whtsapp +60102444830 untuk yg berminat nak jadi dropship di alu2 kan :grin:
  • kak uji : Guest_1223.. kluar jerawat? Alamak..br nak hilangkan jerawat..kalau kluar jerawat mcm seram je nak cuba..jerawat sy br nak ok..muka sy naik jerawat sbb pakai product yg x sesuai.. :???: :???: :-(
  • kak uji : Betul ke cik pipi?
  • cik pipi : saya dh 2 minggu pkai glow glowing so far mmg best cik jerawat lari habis hahaha kulit licin. glowing lg tuh :lol:
  • Guest_4153 : Agent selangor x keluar bila klik
  • Guest_2798 : hai. nak jd dropship blh ke ? :-P
  • Guest_2934 : Sy bru mgunakan glow glowing dan putih collagen.. Putih collagen ada 20 sachet..
  • Guest_2537 : produk glow glowing beauty skin mule2 akn mengelupas ke?
  • Guest_2537 : saya baru mnggunakan produk
  • Guest_2965 : Sekotak putih collagen tu..ada berapa sachet?
  • Guest_816 : Hai toner glow glowing yg botol putih tu ada fungsi mngelupas ke?
  • Guest_2997 : mcm mna nk buat order online....admin pls jwb :grin:
  • Guest_1223 : Knp jerawat atas dahi sy ni byk bru perasan sy dh guna 3 hr glow glowing
  • Guest_3979 : Wow :grin:
+ -
Pautan Facebook

Produk

 

Magic Cream Extract Mulberry


Jamu Dara Anggun



 

Jus Dara Anggun


Dara Anggun Cafe+Colegen

 

Set Percubaan Jerawat / Berminyak


Set Percubaan Jeragat / Normal


 

 

Night Repair 10gm     Soul Cream 10gm
         

Day Cream 10gm

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100