Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 57
Total Visit : 275666
Since : 01/01/2010
Kalendar
May 2016
S M T W T F S
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kotak Pesanan
11763 spams blocked
Last Message
1 day, 10 hours
 ago
  • Guest_916 : Bgaimana nak tahu produk glow glowing ni ori atau tidak?
  • Guest_4670 : brp :?:
  • Guest_1665 : SYE BRU DUA ARI GUNA GGBS NIE..MEMG MKA PEDIH.ARAP SGT NIE HNYE SMNTRA RSE PEDIH TUE :cry:
  • Guest_217 : ;) ;) ;) ;)
  • Guest_217 : :-P :-P :-P :-P :-P
  • Guest_3672 : mcm mna nk hilangkan pedih bila cuci muka? memang kulit akan mengelupas ke?
  • Guest_2225 : Bila daa brhenti guna ggbs ni ada effect ke ? Help me
  • yaya 2 : :grin: :lol: :grin:
  • yaya 2 : :grin: :lol: :lol: suka sgt gg ni.. tp buatlah botol krim tu bsr skt bru tahan lama...
  • Guest_4566 : Mcm mna nak jdik agen dropship..sbb sya dah gna n mmg ok laa
  • Guest_1245 : assalam..anggun dara ...xada losyen ke...tq :roll:
  • Guest_3748 : Saya pakai baru seari dah start mngelupas.. Tp mngelupas biasa2 je. Sy sapu kwasan bmasalah ja..huhu
  • Guest_4226 : (not 140802980_ku) cod utk NIGHT glowing ...ori ke x ?
  • Guest_4226 : mcm mn nk tahu gglowing tu ori @ fake ye..?
  • Guest_2254 : n for sugget untuk semua y was2..,better x pyah guna..guna nutriwhite by shaklee..tanpa was2,,assalamual aikum
  • Guest_2254 : ggbs x de mercury...tpi sabun glow glowing effect cpat,,sbb dia mcam mnghakis kulit mati..jngn guna bnyak kali n trlalu lama
  • Guest_2254 : huhuhuhu,,,ada pesanan skit,,bila guna glow glowing mmg ad pngelupasan,,,n satu lgii jngn cuci muka terlalu lama,,klau tak..pedih so better dlam 30 saat jerr..sya dh guna okey sngat.. :grin:
  • yaya 2 : Ggbs ni sedap pakai glow rasa.. utk jeragat jd tp kena sabar sikit sbb kesannya lmbat nak hilang.. sy dh pakai gg ni dh sbulan jeragat dh pudar tp belum hilang sepenuhnya..tp sy yakin jeragat akan hilang d wajah sy..
  • yaya 2 : Ggbs ni sedap pakai glow rasa.. utk jeragat jd tp kena sabar sikit sbb kesannya lmbat nak hilang.. sy dh pakai gg ni dh sbulan jeragat dh pudar tp belum hilang sepenuhnya..tp sy yakin jeragat akan hilang d wajah sy..
  • Guest_4427 : best sagt pkai produk nie..
  • azieidan : assalam.... camne nk jadi agent atau dropship ye...
  • Guest_1159 : Hi. So far i dah pakai product nie 4 days and i dont know whether my skin suitable or not with this product bcs when i basuh muka i jadi pedih and esok nya kulit i jadi too dry. Mengelupas. I need your response immediately
  • Guest_1063 : boleh tau harga glowglowing 5 in 1 berapa..baru nk cuba tq
  • ain jb : Knpe saye pakai baru 3 hari kulit saya sakit n pedih
  • ain jb : Knpe saye pakai baru 3 hari kulit saya sakit n pedih
  • ain jb : Knpe saye pakai baru 3 hari kulit saya sakit n pedih
  • Guest_2097 : please no. tlpn office dara anggung
  • Guest_2097 : please no. tlpn office dara anggung
  • Guest_637 : Putih collagen ni mmg harga 59 ke? Mcm mahal je 20 sachet je :cry:
  • Guest_79 : salam
  • Guest_4537 : :-P
  • Guest_4724 : Macam mana nak jadi agent?
  • yaya 2 : Set gg 5 in 1 dy beli Rm 67 :cool:
  • funny_guy : helo
  • funny_guy : set glow glowing 5 in 1berapa rm?
+ -
Pautan Facebook

Produk

 

Magic Cream Extract Mulberry


Jamu Dara Anggun



 

Jus Dara Anggun


Dara Anggun Cafe+Colegen

 

Set Percubaan Jerawat / Berminyak


Set Percubaan Jeragat / Normal


 

 

Night Repair 10gm     Soul Cream 10gm
         

Day Cream 10gm

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100