Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 430
Total Visit : 281451
Since : 01/01/2010
Kalendar
June 2016
S M T W T F S
« Apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Kotak Pesanan
11915 spams blocked
Last Message
1 day, 22 hours
 ago
  • Guest_3521 : Salam..alhamduli llah the best skincare ever...mula consume awal tahun ni..dulu kulit amat teruk..sedih..n pas tengok k.sheera consume..terdeti k nk try n alhamdulillah it works n worthy! ;)
  • Guest_545 : Hi. Hrp perbaiki penutup utk krim gg. Penutup ssh nk buka. Sy tpaksa pecahkn. Sblm ni toner tu bhgn sembur tercabut. Kakak sy bru try guna kta penutup krim night glowing x boleh buka.
  • Guest_3386 : hi sis, sya pakai gg ni ada naik bintik putih kenapa ya?
  • Chuakey : Pengelupasan sel kulit mati
  • Guest_1524 : :grin:
  • Guest_1524 : Alhamdulillah da 2 mnggu pkai gg... muka nmpk pinkish... paling best pkai toner treatment jerawat da tak berani naik lg... puas hati sgt.. :grin:
  • Guest_150 : Jadi ajen macam mane?
  • Guest_150 : Nak jadi stokis macam mane ?..
  • Guest_1555 : ;)
  • Sy sokong ❤️ : Alhamdulillah
  • Guest_2752 : Orang yang ada darah tinggi boleh ambil putih collagen x?? :grin:
  • Guest_1106 : Berapa harga skincare glow glowing ni eak?
  • Guest_3841 : Alhamdulillah dah dekat sebulan sy pakai ggbs ni jeragat dimuka sy dah hilang, wajah bertambah flawless dan ramai yg tnya sy pakai ape..
  • Guest_3319 : halal ke?
  • Gg31 : Hye, saya baru nak try produk ni.. :grin:
  • Guest_630 : Kssjsjs :oops:
  • Guest_630 : Mama :cry:
  • Guest_3008 : Saya dah guna produk ni dekat 2-3minggu.memang dia akan mengelupas sedikit.jangan risau.kalau pakai toner,jangan kasar sangat pakainya.and make sure kulit licin dulu baru boleh start pakai serum dgn astringent.and pada yg baru start ggbs ni,memang muka mengelupas sikit dalam seminggu gitu,naik jerawat lah tapi tu semua nak buang benda kotor kat muka kita.in sya Allah nanti semua tu elok muka awak semua licin ;)
  • Guest_3777 : kenapa no NOT yg berdaftar ni tak sama pada no NOT dekat kotak GGBS yang saya beli. mohon pencerahan, jangan diam macam ni je
  • Guest_1211 : Mohon pihak hq mbuat pencerahan bkenaan NOT yg dipaparkan di web dan NOT pd produk (GGBS)supaya pguna tdk ragu2 terutamanya yg baru nk mcuba... :-(
  • Guest_1211 : kenapa NOT no yg bdaftar tak sama dgn NOT no pd produk GGBS :roll:
  • Guest_3322 : saya guna produk since hari isnin...tapi mengelupas agak teruk..dah pedih..kenape ye
  • Guest_2094 : msalah sy jeragat,dah sbln sy guna ggbs nie tapi jeragat msih lagi xhilang,minta nasihatlah apa langkah yg perlu sy ambil, adakah sy perlu mengambil gold serum sekali? serum disapu slp atau sblm toner? :roll:
  • Guest_2094 : assalamuaalikum
  • Guest_2094 : assalamuaalikum
  • Putri asrin : Xtau nak teruskan pakei ke idok..
  • Putri asrin : Mse minggu pertama pakai..muke nampak cerah..tapi tula jerawat makin naik pulok..emm.. :-(
  • Putri asrin : Sedih ambee..huhuhu :cry:
  • Putri asrin : Kenape ek kulit dok mengelupas pastu dok naik jerawat sakan? Mmg cm tu ke atau sy mmg x sesuai gan skincare ni [smiley] :roll:
  • Putri asrin : Mke mengelupas :-(
  • Guest_2240 : Kenape ek cmtu? Mmg cm tu ke atau sy mmg x sesuai gan skincare ni :|
  • Guest_2240 : Skrg mke mengelupas pstu jerawat asyik bawak geng je
  • Guest_2240 : Sye pakai glow glowng ni nk dekat sebulan.
  • Guest_2240 : :-(
  • yaya 2 : Ggbs ni berkesan tp utk jeragat lmbat sikit..sy pakai gg ni sbb masalah jeragat d wjh sy.. tp sy trskan jg pakai smpai skrg alahamdulilah dgn izin allah jeragat d wjh sy semakin pudar dn glowing lg.. sy akn teruskan dgn produk gg ni..gg ni mngubah penampilan sy skrg..yg mn x cuba rugi tau..
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100