Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 238
Total Visit : 207354
Since : 01/01/2010
Kalendar
April 2015
S M T W T F S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Kotak Pesanan
9493 spams blocked
Last Message
14 hours, 4 minutes
 ago
  • Sheldon : Nice Web site, Continue the good work. thnx. My homepage - %anchor_text («link» ofraspieler.com)
  • Kristy : Whoa....this is a beneficial web site. my site; %anchor_text («link» ofraspieler.com)
  • Guest_3251 : :-P
  • Guest_3251 : :cool:
  • Guest_3251 : ASSALAMUALAIKUM
  • Guest_3568 : Kt kuantan ad x stokis or agen
  • sal : area salak tinggi, sepang @ nilai ada tak stokis? sy nk beli direct :)
  • Heidi : Thanks, this site is extremely handy. my website; %anchor_text («link» ty.wzsp.pl/revie w/odzywka-wspoma gajaca-porost-wl osow-stop-lysien iu-revita-cor-op inie-recenzje)
  • Martha : Simply wanted to emphasize I am ecstatic that i happened in your webpage! Also visit my website :: %anchor_text («link» ty.wzsp.pl/revie w/tabletki-vita- slim-proactive-o pinie-cena/)
  • Aliza : I appreciate reading your web site. Thanks for your time! Stop by my web-site ... %anchor_text («link» ty.wzsp.pl/revie w/leki-ziola-tab letki-na-odchudz anie-acai-berry- 900-opinie-recen zje)
  • intan : :oops:
  • intan : Yuhuu :grin:
  • Nelle : Much thanks! This a wonderful internet site. My blog :: %anchor_text («link» ty.wzsp.pl/revie w/skuteczne-powi ekszenie-penisa- jak-wydluzyc-czl onka-prolongsyst em-opinie-recenz je)
  • Guest_274 : Mka sy ok nmpk serah...dripd dlu...tp msih naik jerwat lg..
  • Guest_274 : Sy nk tnya ....
  • Deangelo : I treasure the info on your web sites. Thank you so much! my webpage ... %anchor_text («link» ty.wzsp.pl/revie w/jak-rzucic-pal enie-tabletki-ni corix-opinie-cen a)
  • Guest_160 : :-P
  • Josephine Bergson : Hello! My name is Josephine Bergson representing the advertising department of the LLT Consulting company. We are interested to place ads (banners), of your choice, on your websites. Design and sizes can be seen on our website at www.lltconsultin g.net/id_63dtca6 2/ Depending on the banner size you choose we can pay up to $950.00/month. If you are interested to become an advertising partner please let me hear from you. Kind Regards, Josephine Bergson josephine.bergso n@lltconsulting. net
  • Guest_4676 : :cry:
  • ila : :grin:
  • ila : Hii
  • Aisyah Roslan : kalau sy nk oder produk glow glowing blh x .
  • Aisyah Roslan : kalau sy nk oder produk glow glowing blh x .
  • Daniela : Thanks, this site is really helpful. Also visit my website %anchor_text («link» ebion.pl)
  • Shalanda : Wow cuz this is great work! Congrats and keep it up. Here is my weblog: %anchor_text («link» te.unixstorm.org )
  • Ngan : Wow, stunning portal. Thnx ... Here is my web site - %anchor_text («link» sh.unixstorm.org )
  • Mimie Mia : Pengguna setia dara anggun
  • Guest_2855 : :lol:
  • Guest_2855 : :oops:
  • Guest_2853 : boleh try jamu anggun if nak cpt dapat anak..insyaallah
  • Guest_2139 : Saya ada masalah jerawat yang teruk.Set mane ye yang sesuai dengan kulit wajah saya.Saya jadi tiada keyakinan diri.
  • Guest_4702 : :lol:
  • daraanggun : BRUNEI NORLEHA HAJI ABD LATIFF 67-38992790 AZMI BIN MAHALI 6738271449 AMAL MARIATUL AIN 6738636917 @ 6738841916 USTAZ HJ ALI 6738846349 HJ RAZLAN 6738861186 DD 6738932323 RATNADEWI 6738662001 PENGEDAR 6738186453 YANN 6738855180 RIMA MUSA 6738878905 DE”BELL CRAFTY 6738135617 HJH AZZA 7250411
  • Guest_4151 : ???
  • Guest_4151 : D.Brunei ada tak yg boleh saya hibungi utk set glow glowing beauty skin tu?
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100