Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 71
Total Visit : 270723
Since : 01/01/2010
Kalendar
May 2016
S M T W T F S
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kotak Pesanan
11719 spams blocked
Last Message
14 hours, 22 minutes
 ago
  • Guest_34 : try umma lacto smua puan ckp tu boleh ditangani heheheh
  • Guest_2641 : Pruduk glow glowing beauty skin adakah sesuai untuk ibu mengandung ?
  • Guest_2027 : :-P :-P
  • Guest_4472 : boleh tahu apa kandungan / bahan yang diguna dalam GGBS tak?untuk langkah awal sebelum mula..
  • Guest_3043 : Assalamualaikum . kenapa toner glow glowing bau macam ubat luka ye ? Apa bahan nya ?
  • Queen Smile : salam semua..klu kulit muka kusam n gelap jew blh glowing ke guna gg nie..sy dh cuba mcm2 prodak xde peruhan pn...
  • Hunny✨ : Dah masuk hari ke-3 pakai glow glowing :oops:
  • Guest_3474 : Sy bru pakai putih collagen dlm 4ari..so far blum nmpak peruban lg tp muke sy cam naik jerawat plak..adakah putih collagen nie xsesuai ngn sy or cmne..bleh bg penerangan x?? Sbb klu xsesuai sy nak stop.. :???:
  • Guest_2089 : Terima kasih glow glowing..sy baru sebulan pakai alhamdulillah sesuai ngan muka. :grin:
  • Guest_4476 : :evil:
  • Guest_1340 : Ggbs ada merkuri eh . Okay saya stop mulai skrg
  • Guest_1340 : Glow glowing ada merkuri eh . Kalau camtu saya stop ggbs mulai sekarang
  • Guest_1340 : Kenapa saya punya muka merah merah kat pipi ? Baru pakaii 3 hari . Adakah produk ni tak sesuai ngan saya ? Patut ke saya stop ggbs ni ? :cry:
  • Guest_4647 : gold serum blh hilgkn gelap bwh mata-rm49
  • Guest_2844 : assalamualaikum . nk tnye glow glowing ni , kalau hitam bawah mata die hilang tak kalau guna produk glow glowing ? kalau boleh hilang nak guna . sbb dah mcm2 produk guna tapi tak berjaya.
  • Guest_1634 : Spa tahu hrga nyam nyam ?
  • Zalina77 : Kotak puteh collagen yg saya beli ni xsama laa.. :|
  • Zalina77 : Mcm mana nk bezakn ori dan fake, plz help us, tQ. :cool:
  • Guest_2696 : :mrgreen:baru hari kedua percubaan...sgt puas hati..kulit semakin cantik nampaknya.. :mrgreen:
  • Guest_1136 : hello, putih collagen untuk sabah berapanya
  • Hunny✨ : Brapa harga glow glowing 5 in 1 ? Baru nak try :cry:
  • shiiraaa95 : Adoi.pening kepala laa..xtau nak cuba produk apa lagii..kulit dahh makin gelap dan kusam
  • Guest_1232 : bg aku ok..tp tak pkai lg baik........ :roll:
  • zai_86 : no.NOT dpn bekas penutup tu.kenapa xsama ngan no. NOT d sini.Adakah no NOT dah berubah.atau d register balik.
  • zai_86 : nak taye..dgr kate krim mlm utk glo glowing ade merkuri ..btl ker..
  • Guest_1634 : Brpa harga nyam nyam?
  • zanora : Kak sy betol nk thu harge glow glowing degan bedak fundesen :-P :) :???:
  • zanora : Sy klu bolh onlai kak mcan mane
  • zanora : Askum kak Sy berminak blh sy thu berape harge blh kak bagi pelagan baru blh peromosi
  • Guest_2137 : hai ...saya nk order putih collagen dgn glow glowing set 5 tu mcm mn ya..melaui call ke blh order online :grin:
  • Guest_4915 : ada harga promosi tak :grin:
  • Guest_4915 : saya baru makan putuh collagen sekotak ,tapi masih lapar jgk..tp kurang berat badan dh turun 2kg..tp kawan tegur dh nampak cerah nti nk sambung lagi... :grin:
  • Guest_4507 : Elok ke produk ni? :???:
  • Guest_3666 : mcmana nk order :roll: :roll:
  • Guest_2469 : alhamdulilah. . pakai set wajah gg ni..nmpk bkesan kt sy..wajah nmpk lebuh glowing.. :-P
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100