Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 28
Total Visit : 193531
Since : 01/01/2010
Kalendar
December 2014
S M T W T F S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Kotak Pesanan
8996 spams blocked
Last Message
1 week
 ago
  • NorSa WU : assalamualaikum :grin: :grin:
  • Guest_485 : Harga set ni brape..???
  • Guest_2722 : assalamualaikum :grin: :grin:
  • Guest_3803 : SET GLOW AND GLOWING HARGA
  • Guest_3055 : glow glowing beaty skin ada Kkm ke sis?
  • Guest_3186 : ;)
  • Guest_3186 : sy ada jual celebritylass @ penghilang bau badan..rm15 shj..017-2785010 ..tq ;)
  • Guest_3186 : :lol:
  • Guest_1784 : As salam kedai jamu gemilang sp ada jual dak moze herbs..berapa harga untk sakit sendi.tksh dri pisor tmn ria..ahmadpisor5 «email»
  • Guest_1773 : Hamba Allah.. Gimna caranya klu pesan putih colagen ke indonesia?
  • Guest_1773 : Cik dara..saya dari indonesia..bagai mana cara pesanan agar sampai ke indonesia..
  • hamba Allah : aslmkm..mkn putih collegen ni kena minum bny air putih ke?
  • daraanggun : Salam...kepada yg ingin bertanya boleh pm di fb,sms dan whasap 013-2752136....h arap maklum t.kasih..
  • rose : Sy dah htr msg kt peti msg
  • Guest_4014 : just nk tya mana ye ada stokis lagi...sekitar serdang..selango r ada x ye..
  • Guest_4014 : saya bru beli smlm..hope product ni ok la..
  • Liy@_ChuBbY : saya xpernah pakai product ney,bila saya tengop testimoni2 dara anggun ney..rasa nak try pulak..cantik !! :-P
  • Guest_2282 : Aslmwkm...kalau Brunei boleh contk dgn siapa ya..?terima kasih...
  • Guest_3373 : putih colgn boleh hilgkn eyebag tak
  • guaigS : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#jlx >active</a> tramadol to buy online - 100mg tramadol for pain
  • zontnK : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#r6> order tramadol</a> tramadol hcl compared to percocet - tramadol hcl online
  • Guest_3377 : :oops: :-P
  • daraanggun : Sebarang pertanyaan boleh whassap/sms 013-2752136...ci k dara
  • Guess-Noor : Nak tanya …nak jadi pengedar d Brunei …bulik tak :)
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guest_2294 : Nampak putih dan menawan. ..
  • Guest_2420 : Hai :oops:
  • Guest_2187 : putih collagen dr buahan ke soya
  • Guest_3773 : dalam 1 kotak ada berapa kak
  • Guest_3725 : Bagaimana boleh dapat keterangan mengenai produk dara anggun....
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100