Visitor Stats
Visitor Online : 2
Visits today : 57
Total Visit : 275800
Since : 01/01/2010
Kalendar
May 2016
S M T W T F S
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kotak Pesanan
11765 spams blocked
Last Message
11 hours, 8 minutes
 ago
  • Guest_4620 : Just nk thu kndungan serum ade merkuri ke...
  • Guest_2972 : Baru 2 hari guna ggbs.. alhandulillah.. x rasa pedih.. menggelupas xtau lg la.. bila cuci muka tu jgn biarkan sabun terlalu lama kat muka.. :grin:
  • Guest_916 : Bgaimana nak tahu produk glow glowing ni ori atau tidak?
  • Guest_4670 : brp :?:
  • Guest_1665 : SYE BRU DUA ARI GUNA GGBS NIE..MEMG MKA PEDIH.ARAP SGT NIE HNYE SMNTRA RSE PEDIH TUE :cry:
  • Guest_217 : ;) ;) ;) ;)
  • Guest_217 : :-P :-P :-P :-P :-P
  • Guest_3672 : mcm mna nk hilangkan pedih bila cuci muka? memang kulit akan mengelupas ke?
  • Guest_2225 : Bila daa brhenti guna ggbs ni ada effect ke ? Help me
  • yaya 2 : :grin: :lol: :grin:
  • yaya 2 : :grin: :lol: :lol: suka sgt gg ni.. tp buatlah botol krim tu bsr skt bru tahan lama...
  • Guest_4566 : Mcm mna nak jdik agen dropship..sbb sya dah gna n mmg ok laa
  • Guest_1245 : assalam..anggun dara ...xada losyen ke...tq :roll:
  • Guest_3748 : Saya pakai baru seari dah start mngelupas.. Tp mngelupas biasa2 je. Sy sapu kwasan bmasalah ja..huhu
  • Guest_4226 : (not 140802980_ku) cod utk NIGHT glowing ...ori ke x ?
  • Guest_4226 : mcm mn nk tahu gglowing tu ori @ fake ye..?
  • Guest_2254 : n for sugget untuk semua y was2..,better x pyah guna..guna nutriwhite by shaklee..tanpa was2,,assalamual aikum
  • Guest_2254 : ggbs x de mercury...tpi sabun glow glowing effect cpat,,sbb dia mcam mnghakis kulit mati..jngn guna bnyak kali n trlalu lama
  • Guest_2254 : huhuhuhu,,,ada pesanan skit,,bila guna glow glowing mmg ad pngelupasan,,,n satu lgii jngn cuci muka terlalu lama,,klau tak..pedih so better dlam 30 saat jerr..sya dh guna okey sngat.. :grin:
  • yaya 2 : Ggbs ni sedap pakai glow rasa.. utk jeragat jd tp kena sabar sikit sbb kesannya lmbat nak hilang.. sy dh pakai gg ni dh sbulan jeragat dh pudar tp belum hilang sepenuhnya..tp sy yakin jeragat akan hilang d wajah sy..
  • yaya 2 : Ggbs ni sedap pakai glow rasa.. utk jeragat jd tp kena sabar sikit sbb kesannya lmbat nak hilang.. sy dh pakai gg ni dh sbulan jeragat dh pudar tp belum hilang sepenuhnya..tp sy yakin jeragat akan hilang d wajah sy..
  • Guest_4427 : best sagt pkai produk nie..
  • azieidan : assalam.... camne nk jadi agent atau dropship ye...
  • Guest_1159 : Hi. So far i dah pakai product nie 4 days and i dont know whether my skin suitable or not with this product bcs when i basuh muka i jadi pedih and esok nya kulit i jadi too dry. Mengelupas. I need your response immediately
  • Guest_1063 : boleh tau harga glowglowing 5 in 1 berapa..baru nk cuba tq
  • ain jb : Knpe saye pakai baru 3 hari kulit saya sakit n pedih
  • ain jb : Knpe saye pakai baru 3 hari kulit saya sakit n pedih
  • ain jb : Knpe saye pakai baru 3 hari kulit saya sakit n pedih
  • Guest_2097 : please no. tlpn office dara anggung
  • Guest_2097 : please no. tlpn office dara anggung
  • Guest_637 : Putih collagen ni mmg harga 59 ke? Mcm mahal je 20 sachet je :cry:
  • Guest_79 : salam
  • Guest_4537 : :-P
  • Guest_4724 : Macam mana nak jadi agent?
  • yaya 2 : Set gg 5 in 1 dy beli Rm 67 :cool:
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100