Visitor Stats
Visitor Online : 1
Visits today : 215
Total Visit : 253977
Since : 01/01/2010
Kalendar
February 2016
S M T W T F S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829  
Kotak Pesanan
11203 spams blocked
Last Message
1 day, 1 hour
 ago
  • Cecelia : Recognizing this information will enable you to when you are actually talking to your hours department to figure out how to go about making maternity leave Sir Mervyn Double, who is a governor of Traditional bank of He uk was with the view that she does not assume that the professionals of the United States of America are doing a buy and sell war resistant to the banks of your United Kingdom in the wake with allegations next to Standard Chartered To figure out Junior's qualifications in a simil
  • Guest_3158 : Blh ke guna product ni..sbb sblm ni sy guna product dinars...bla guna toner treatment rsa pedih sikit...nk try tukar glow gliwing tp risau ...ok ke tdk nnti
  • Guest_4520 : salam..putih collegen bole ka dminum klu ada asma..sbb saya ada asma..tpi xda alahan pada ubat ubatan.. :?:
  • Guest_4883 : muka mgelupas tu normal ka ? amik masa bpa lama?
  • Guest_3087 : Gkow glowing tu mmg mjdi :grin:
  • Guest_4053 : Kesan cepat sangat..takut nya
  • Guest_766 : Sya baru da pkai 5 ari..kulit nmpk cerah jerawat pun da kurang..tp muka mgelupas..tu normal ka?? :?: :?:
  • Guest_953 : xyh bli la sis,mka sy truk sembuh2 lg ni gara2 paka bnda ni...
  • Guest_4234 : Sy patut beli tak :|
  • Guest_953 : pd pdpt sy klu klit dh cntik xyh paka la...kku yg ada jrwt 2 baik bli produk lain la...bb sy dh tkna...smggu je cntk klit licin gloeing...pas 2 mggu kuar jrwt yg truk...klu syg kt mka xyh paka...klu rsa ok truakn...mgkn klit yg btl2 degil je yg ssuai nga produk ni,klu klit yg snsitif 2 baik xyh try...
  • Guest_1975 : boleh tak bgi suggestion produk ini patut dibeli atau tidak? :???:
  • Guest_1975 : boleh taj pmm
  • Guest_1975 : bokeh
  • gadis : Hmmm mcm mana ye? Rasa mcm tertipu
  • Guest_342 : Kenapa muka sayang makin teruk lepas dua minggu pakai produk ni? :cry:
  • Guest_953 : mgkn btl kot yg d war2 kn lam night glow n night glowing ada bhn tlrang...bb bla pakai cm knyit 2 mkin byk kuar jrwt yg bsr2 2,cm nmpk luka je klit,kku slmt gna pn krim siang n sbun je,cntik mula2 je...pas 2 mka akn jd truk...
  • Guest_953 : sy pkai mula2 mmg glupas truk...tp pas 5 ari klit mmg cntk...nmok glowing je...tp pas 2 mggu paka tba2 jrwt kuar nga tba2 rsa skit bengkak,pdih sume ada,rsa sdih sgt2...last skli sy breti pakai bb tkt mkin truk...
  • Guest_2325 : WHY sya cek kkm xde dlm list pun :cry:
  • Guest_964 : tumpang tanye,ada tak sape2 guna produk glow glowing 4 in 1 + putih colaggen keluar jerawat lagi banyak kat muka...ada sapa2 boleh bg tahu kenapa tindakanya macam tu yea..huhuhuhu..s edeh tgk muka naik jerawat tak surut2..
  • Guest_2325 : knp check kkm x kuar yew?
  • Guest_128 : Produk ni ada kkm approved ke?
  • Guest_4414 : produk ni mmg terbaik sy mgguna setia ... kalu sy buat dropship blh x huhu :lol: :lol:
  • Guest_4096 : :lol:
  • Guest_4096 : Kalai lagi datang bulan boleh minum ke?
  • Guest_4096 : Kat KL ade agen ke glucogen ni?
  • puteri1406 : saya pkai glow glowing ni dah 3mminggu tp jeragat dah nmpak bnyak kurang..btul ke glow glowing ni x dak kelulusan kkm :grin: :grin:
  • Guest_2825 : Mase period boleh consume x putih collagen nie? Anyone yg tahu :roll:
  • Guest_40 : kenapa dekat sungai buloh tak ada stokis :!:
  • Guest_40 : boleh tak buat promosi/jualan dekat ipb dan bagi harga diskaun dekat pelajar :lol:
  • Guest_1488 : kenapa pakai glow glowing cream ni bila pakai hilang parut. bila esok tk pkai ad blik parut tu ? pelik :???:
  • Guest_3054 : knp klu pakai glow glowing banyak naik jerawat nasi ? emm risau takut tak serasi . :cry:
  • Guest_2495 : baru pakai4hari..dhnm pkperubahan.. :grin: :grin:
  • Guest_2495 : :grin: :grin:
  • Guest_2242 : Diiktiraf kkm tak?
  • Guest_4429 : Kulit kusam + ade parut kt muke bole berkesan kee ? Da bermacam2 gune produk kulit still same :'(
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100