Visitor Stats
Visitor Online : 3
Visits today : 151
Total Visit : 187472
Since : 01/01/2010
Kalendar
October 2014
S M T W T F S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Kotak Pesanan
8260 spams blocked
Last Message
22 hours, 17 minutes
 ago
  • guaigS : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#jlx >active</a> tramadol to buy online - 100mg tramadol for pain
  • zontnK : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#r6> order tramadol</a> tramadol hcl compared to percocet - tramadol hcl online
  • Guest_3377 : :oops: :-P
  • daraanggun : Sebarang pertanyaan boleh whassap/sms 013-2752136...ci k dara
  • Guess-Noor : Nak tanya …nak jadi pengedar d Brunei …bulik tak :)
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guest_2294 : Nampak putih dan menawan. ..
  • Guest_2420 : Hai :oops:
  • Guest_2187 : putih collagen dr buahan ke soya
  • Guest_3773 : dalam 1 kotak ada berapa kak
  • Guest_3725 : Bagaimana boleh dapat keterangan mengenai produk dara anggun....
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
  • reena : ello
  • reena : salam
  • Guest_4637 : salam :oops:
  • Guest_2431 : do you have job overthere?
  • ifa : di cawangan pontian ada jual k-colly tak ye?
  • Guest_4184 : kedai perniagaan masyrik beroperasi sampai pukul brapa??
  • Guest_4184 : kedai beroperasi sampai pukul brapa?? :?:
  • Guest_4158 : Bpe harganye :?:
  • daraanggun : Bank in saya poskan...013-275 2136
  • Guest_2186 : macam mana nak beli? saya berminat dengan jamu dara anggun
  • Guest_2763 : Ataupun tiada modal untuk jual produk shaklee,,sy bole tolong
  • Guest_2763 : Contact 0163087204
  • Guest_2763 : Nk join jafi ahli shaklee
  • Guest_2763 : Nk order produk shaklee
  • daraanggun : GLOW GLOWING BEAUTY SKIN adalah produk baru keluaran dara anggun...
  • Guest_126 : Glow glowing beauty skin produk baru ke sis.
  • daraanggun : Belum kahwin pn boleh ambil jamu dara anggun...
  • Guest_4650 : kalau x kawen lagi.. boleh makan ke pil anggun dara ni ?
  • Guest_2370 : :lol: :lol:
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

JAMU DARA ANGGUN ANDA HEBAT KEKAL RAPAT SUAMI TERTAMBAT

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100