Visitor Stats
Visitor Online : 4
Visits today : 106
Total Visit : 219518
Since : 01/01/2010
Kalendar
August 2015
S M T W T F S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Kotak Pesanan
9739 spams blocked
Last Message
1 day, 2 hours
 ago
  • August : Wow because this is excellent work! Congrats and keep it up. Feel free to visit my weblog: %anchor_text («link» tube.com/watch?v =TlbQ0xbbpOQ)
  • Guest_882 : akm,,nk tye modal jadi ejen n produk yg kita dapat serta less hrga ejen,,tq
  • Guest_1425 : 0139523571 Ready stock glow glowing.
  • Guest_1425 : Dapat glow glowing dengan saya ready stock +60178873585
  • Guest_1425 : Whatsap sy 0178873585
  • Guest_3222 : Slm saya umur 14 tahun boleh guna tak ? Kalau nak beli online boleh tak ? Tq
  • lin : assalam. ade jual x sabun collagen gluta Q 10 tok glow glowing
  • Guest_2548 : Berapa gm setiap 1brg tuk set glow glowing
  • Guest_4038 : Saya berumur 50 tahun. Apakah produk yg sesuai utk kulit muka saya
  • Guest_4038 : Saya berumur 50 tahun sesuai tak pakai produk ni
  • Lilybaizura Lilyba : Hii..sy nk Cuba stu set produk nii n putih collagen
  • Guest_2527 : Nak beli loose boleh tak. Facial sahaja
  • Guest_4697 : maaf saya bertanya..preggy mum blh x mncuba produk ni
  • Guest_1823 : Saya berminat nak beli putih collagen...ada tak stokis or pengedar di Kuantan Pahang....
  • Guest_1329 : salam. sy nak beli borong glow glowing. bagaimana caranya..
  • Guest_2406 : Ingin bertanya untuk penjualan di indonesia sudah ada kah? :grin:
  • Beverly : Unbelievably user friendly website. Enormous info offered on couple of clicks. Also visit my homepage - %anchor_text («link» ube.com/watch?v= K2viS7yo9jY)
  • Guest_3038 : Nk tnya hrga glow glowing beauty skin brpa???
  • AZNAN : BAGAIMANA CARA MENJADI AGEN DROPSHIP PUTIH COLLAGEN
  • Guest_3773 : Glow glowing ni sesuai utk sensitif skin x
  • Kandi : I adore this website - its so usefull and helpfull. my web site ... %anchor_text («link» tube.com/watch?v =wUjTqF9KNxY)
  • nadia : Ad buat u enjtion vtmn c x?
  • Lucienne : Many thanks very useful. Will certainly share site with my friends. My web blog: %anchor_text («link» tube.com/watch?v =wUjTqF9KNxY)
  • Gretta : Many thanks extremely helpful. Will share website with my good friends. My blog post :: %anchor_text («link» tube.com/watch?v =TlbQ0xbbpOQ)
  • Pearlene : thank so much for your web site it helps a whole lot. Also visit my website :: %anchor_text («link» tube.com/watch?v =TlbQ0xbbpOQ)
  • Brittany : Maintain the helpful job and producing in the group! Feel free to visit my web-site: %anchor_text («link» tube.com/watch?v =wUjTqF9KNxY)
  • Sofia : Good day, very good webpage you've going here. Stop by my website - %anchor_text («link» omotive.com)
  • bella : Nk tnya prodak ne de klulusan dr kementerian kesihatan x? Sya cme nk kpastian coZ bnyk product dpsaran ckrg xde sijil... jgn mrh sya cme btnya utk kpastian.
  • Liz : kenapa susah sangat nk cari product dara anggun ni ek??
  • inn : as salam,sya br jew guna glow glowing skin..law x mnum putih collegen ianya x berkesan ke..mintak pencerah..
  • Liz : I nk order... mcm mne eh??? kol nobo x agkt... tol free tiada dlm perkhidmatan
  • Qylaa : Dlm glow glowing beauty skin takde bahan terlarang kan ?
  • Guest_1950 : Sy baru beli td.. minx2 menjadi :grin:
  • Virgie : You could possibly be required to meet up with minimal age, licensing and driving record requirements. Some car rental agencies in Singapore have a maximum rental age of sixty five, that means which they don't hire cars to people older than sixty five. *The worth of one's rental car or truck only covers a single driver. Feel free to visit my web site ... %anchor_text («link» bo.com/kurumsal. html)
  • Christopher : Though some car rental companies in Singapore might take driver's licenses from your property express or nation, quite a few will require you to possess an World Driver's Permit to lease an auto. Pick out automobile rental companies may possibly waive that rule and hire to 18 twelve months-olds supplying they've held their driver's license for your full twelve months and their dad and mom are prepared to finish a "Guarantee of Rental to a Minor" statement. The method of renting a vehicle
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100