Visitor Stats
Visitor Online : 1
Visits today : 50
Total Visit : 224855
Since : 01/01/2010
Kalendar
September 2015
S M T W T F S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kotak Pesanan
9909 spams blocked
Last Message
1 hour, 18 minutes
 ago
  • Guest_3307 : :???:
  • Guest_3307 : saya nak tanya , saya pakai kad citibank . saya nak beli produk ni , tapi saya nak beli dengan tolak dari citibank boleh ke?
  • Guest_3713 : Mcm mn nk tahu produk original? Coz ada jgk glow glowing yg penutup hijau..
  • ita : Klu x pkai produk ni utk set mlm utk bebrp ari..ade effect x
  • Guest_1073 : Klu x pkai produk ni utk set mlm utk bebrp ari..ade effect x
  • Guest_473 : :-o
  • Guest_473 : Night glowing tu memang warna oren ke?
  • Guest_473 : Saya bru pakai hrini. Night glowing tu memang warna oren mcm tu ke?
  • Guest_4514 : Baru nak pakai glow glowing set. Mmg leh hilang ke lekuk bekas jerawat kt muke
  • Guest_4021 : Mcm menarik je. Mcmne nk dptkn produk ni?
  • Guest_2433 : Bru je nk mncuba, tp bnyk bg respon yg kurang OK, takot plak :cry:
  • Guest_3691 : saya baru dapat stok hari nie,.baru nak cuba..mmg akan mengelupas ker..takut lah pulak
  • Guest_588 : Sy nak beli sabun glow glowing.... Ada x agen yg boleh cod area puchong @ putrajaya... Urgent....
  • Guest_1957 : Boleh x appearkan number KKM, customer pakat tanya ler..ada ke tak de ne
  • Guest_4687 : sape boleh cod glow glowing area wangsa maju seksyen 10...today?
  • Guest_3803 : KENAPA BILA SAYA SEARCH NO KKM GLOW GLOWING TAK ADA? MEMANG TAK DAPAT KELULUSAN KKM KE?
  • Guest_1407 : Sian iqa..nanti boleh beli kat saya.. 0173167960
  • Guest_3114 : Mcm m mana nak jadi dropship?
  • Iqa : sy dah beli dekat sorang ney glow glowing sampai 9. tp still tak dapat diskaun. sedih nye weyy. nak jd stokis takut, jd dropship pulak klu dlm masa sebulan x dpt cust, katanya nama dah blacklist. adoii
  • Ctah : Tadi ada customer dari sabah whatapps saya..tlg whstapps lain..saya tertekan block
  • Guest_967 : Mungkin tgk kulit muke jgk,ada yg sesuai ada yg x
  • ctah : saya ada jual putih collagen last stock..sapa bli saya bagi free gift contact saya 0134800072 :grin:
  • Guest_2856 : Guest_1223,sy pon same tetibe jerawat naik byk kt dahi..sbelum ni dahi licin je
  • Guest_2856 : Da jd takut nk teruskn pkai...hurmmm..b li da la mahal..then jd cmni plak... :cry:
  • Guest_2856 : Sy bru pkai x seminggu..jerawa t makin naik..n mengelupas teruk..mak sy kate da mcm kne tampar.. :-( siyes makin teruk plak muke..jd merah bertompok2
  • Guest_620 : sy br pakai 6 hr...nmpk perubahan cerah skit,mula2 mengelupas....je rawat blm ilang sepenuhnya :grin:
  • ctah : sesiapa nak order srea sungai petani boleh contact saya 0134800072..COD pon boleh..
  • ctah : guest_2537: mmg pakai mula2 akan mengelupas utk seminggu dua..lps tu ok dah xde efek apa2..customer saya sume pakai akan mengelupas pastu ok..mereka terus pakai..nmpk perubahan dalm sebulan wlaupun parut jerawat ada lagi
  • Yun : Nak tanya..ada tak dropship area parit raja batu oahat?
  • Dara Anggun Subang : Glow Glowing memang terbaik... Merdeka Sales.. Pm/wa 011 15744900 :)
  • Dhia Humaira : Berminat nak dapatkan ISO 9001 certification? Atau GMP, HACCP for traditional Medicine ke. Boleh hubungi saya 0173167960.
  • Guest_165 : hai sy amira kami menjual produk dara anggun, jika anda berminat nak dapat harga istimewa sempena merdeka boleh whtsapp +60102444830 untuk yg berminat nak jadi dropship di alu2 kan :grin:
  • kak uji : Guest_1223.. kluar jerawat? Alamak..br nak hilangkan jerawat..kalau kluar jerawat mcm seram je nak cuba..jerawat sy br nak ok..muka sy naik jerawat sbb pakai product yg x sesuai.. :???: :???: :-(
  • kak uji : Betul ke cik pipi?
  • cik pipi : saya dh 2 minggu pkai glow glowing so far mmg best cik jerawat lari habis hahaha kulit licin. glowing lg tuh :lol:
+ -
Pautan Facebook

Jamu Dara Anggun

 

Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.

Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..

JAMU DARA ANGGUN dapat membantu anda mengatasi :

- Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj

- Mengatasi masalah senggugut

- Memperbaiki sistem kitaran haid

- Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin

- Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan

- Mengatasi masalah buasir

- Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda )

Cara pengambilan :

2-4 kapsul sehari…2 biji siang hari..2 biji malam

Harga :

RM 39 (WM)      RM 42 (EM)

60 KAPSUL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN

 Kak Za- 30 tahun

397426_517443868289575_1721586767_n

Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

 

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun

Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tida teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 

 

Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n

Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

 

 

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100