Visitor Stats
Visitor Online : 1
Visits today : 72
Total Visit : 169266
Since : 01/01/2010
Kalendar
April 2014
S M T W T F S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kotak Pesanan
5358 spams blocked
Last Message
2 days, 4 hours
 ago
  • eila : xde
  • eila : salam kak nk tanya kalau sy oder sekarang, dpt dlm hari nie jugak kew?
  • Guest_1600 : Mana nak cari produk ni di Temerloh Pahang
  • Guest_3408 : Cmna jika nk msk ahli.jika minum jus dara anggun brpe lm bru dpt rasa kesan :?:
  • daraanggun : SEBARANG PERTANYAAN PM/WHASAP/SMS 013-2752136
  • ayien : kalau sy amik jus dara ngn jamu dara blh ke mkn dua2 tu?
  • Guest_2113 : assalam..klau utk tegangkan payudara and jdi dara blk gtu..elok amik yg mana ?hihihi :grin:
  • Guest_3044 : kt mana sy bole beli kt kotabharu area kubang kerian? :)
  • ida : Nak cubalah...
  • daraanggun : PENGAMBILAN PUTIH COLLAGEN ADA PANTANG LARANGNYA...TIDA K BOLEH AMBIL MINUMAN BERKAFIN DAN BERKABONAT,PERIO D KENA STOP
  • daraanggun : BERMINAT HUBUNGI 013-2752136
  • Guest_2375 : Dah nk hbis 2 kotak...tp xputih2 jg
  • Guest_2375 : Sya dah cba ...tp lau nak putih...sekotak tu xde la jd ptih trus... :???:
  • Guest_1637 : kne minum byk air x? sy wahiza :cry: :cry:
  • Guest_1637 : produk nie kne minum byk air kosong x? :shock: :shock: :roll: :roll:
  • Guest_1314 : nak tnyer kat Brunei ada tak? mcmne nak order?
  • daraanggun : UNTUK SEBARANG PERTAYAAN SMS/WHASSAP/WECH AT..013-2752136
  • Guest_4168 : Assalam...tmpg tnya...putih collagen 2 pown leh gna tuk diet ke?
  • Guest_4402 : hi brpa hr blh cerah?
  • Guest_3874 : Sy mgalami msalah berat badan.. Cafe dara anggun mampu x mnurunkan berat badan saya?
  • Guest_3874 : Salam,sy mengalami msalah berat badan.
  • Guest_4902 : kalau nak beli putih collagen?
  • Guest_4525 : thanks. sy memang mempunyai masalah kulit wajah khususnya pagmentasi..sy akan cuba produk ini..jika bear2 berkesan sy sanggup menjadi agen :grin:
  • Guest_3735 : mesej ke no 014-8358933 - utk order
  • Guest_3735 : saya -wana-mcm mne saya nak order..
  • Guest_4185 : putih :oops:
  • daraanggun : Sanadakan..mazui n beauty
  • Guest_4525 : saya nak cuba tapi adakah agem yang menjual produk ini di sandakan sabah? kalau memang ada kesan untuk saya..saya mahu jadi agen jualan.
  • Guest_4033 : Saya nk cuba
  • daraanggun : Berminat jadi pemborong dan pengedar hubungi 013-272136
  • Guest_2294 : 1 cartoons ado brapa kotak?
  • Guest_1671 : berminat menjadi pemborong, berapa RM perlu ada??
  • Guest_4704 : slm saya berminat nak jadi agen produk jamu dara ni camner erkkk :grin:
  • Guest_3178 : :grin:
  • daraanggun : Ingin jadi pengedar huhungi 013-2752136...
+ -
Pautan Facebook

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100