Visitor Stats
Visitor Online : 4
Visits today : 238
Total Visit : 269805
Since : 01/01/2010
Kalendar
April 2016
S M T W T F S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Kotak Pesanan
11715 spams blocked
Last Message
5 hours, 36 minutes
 ago
  • Guest_2089 : Terima kasih glow glowing..sy baru sebulan pakai alhamdulillah sesuai ngan muka. :grin:
  • Guest_4476 : :evil:
  • Guest_1340 : Ggbs ada merkuri eh . Okay saya stop mulai skrg
  • Guest_1340 : Glow glowing ada merkuri eh . Kalau camtu saya stop ggbs mulai sekarang
  • Guest_1340 : Kenapa saya punya muka merah merah kat pipi ? Baru pakaii 3 hari . Adakah produk ni tak sesuai ngan saya ? Patut ke saya stop ggbs ni ? :cry:
  • Guest_4647 : gold serum blh hilgkn gelap bwh mata-rm49
  • Guest_2844 : assalamualaikum . nk tnye glow glowing ni , kalau hitam bawah mata die hilang tak kalau guna produk glow glowing ? kalau boleh hilang nak guna . sbb dah mcm2 produk guna tapi tak berjaya.
  • Guest_1634 : Spa tahu hrga nyam nyam ?
  • Zalina77 : Kotak puteh collagen yg saya beli ni xsama laa.. :|
  • Zalina77 : Mcm mana nk bezakn ori dan fake, plz help us, tQ. :cool:
  • Guest_2696 : :mrgreen:baru hari kedua percubaan...sgt puas hati..kulit semakin cantik nampaknya.. :mrgreen:
  • Guest_1136 : hello, putih collagen untuk sabah berapanya
  • Hunny✨ : Brapa harga glow glowing 5 in 1 ? Baru nak try :cry:
  • shiiraaa95 : Adoi.pening kepala laa..xtau nak cuba produk apa lagii..kulit dahh makin gelap dan kusam
  • Guest_1232 : bg aku ok..tp tak pkai lg baik........ :roll:
  • zai_86 : no.NOT dpn bekas penutup tu.kenapa xsama ngan no. NOT d sini.Adakah no NOT dah berubah.atau d register balik.
  • zai_86 : nak taye..dgr kate krim mlm utk glo glowing ade merkuri ..btl ker..
  • Guest_1634 : Brpa harga nyam nyam?
  • zanora : Kak sy betol nk thu harge glow glowing degan bedak fundesen :-P :) :???:
  • zanora : Sy klu bolh onlai kak mcan mane
  • zanora : Askum kak Sy berminak blh sy thu berape harge blh kak bagi pelagan baru blh peromosi
  • Guest_2137 : hai ...saya nk order putih collagen dgn glow glowing set 5 tu mcm mn ya..melaui call ke blh order online :grin:
  • Guest_4915 : ada harga promosi tak :grin:
  • Guest_4915 : saya baru makan putuh collagen sekotak ,tapi masih lapar jgk..tp kurang berat badan dh turun 2kg..tp kawan tegur dh nampak cerah nti nk sambung lagi... :grin:
  • Guest_4507 : Elok ke produk ni? :???:
  • Guest_3666 : mcmana nk order :roll: :roll:
  • Guest_2469 : alhamdulilah. . pakai set wajah gg ni..nmpk bkesan kt sy..wajah nmpk lebuh glowing.. :-P
  • nabila : mybe produk ni atas muke yg menjdi..ada yg x menjadi
  • Guest_3869 : sye dh gune gg dh dekt sebln..seriuosly ..sgt2 puas hati :lol:
  • Guest_1124 : PM SY 0176407765 :)
  • Guest_831 : Produk ni ada pengelupasan tak?
  • Guest_4820 : Alhamdulillah .. Sy minun putih collagen ade prubahan.. Dekat bahgian kulit nmpk cerah.. Cume muke je belum glowing lg hahahahah :lol: ;)
  • Guest_3822 : Ade jual v c injuction ke
  • Guest_3822 : Ade jual v c injuction ke :grin:
  • Guest_1144 : :roll:
+ -
Pautan Facebook

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100