Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 24
Total Visit : 193263
Since : 01/01/2010
Kalendar
December 2014
S M T W T F S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Kotak Pesanan
8982 spams blocked
Last Message
4 days, 10 hours
 ago
  • NorSa WU : assalamualaikum :grin: :grin:
  • Guest_485 : Harga set ni brape..???
  • Guest_2722 : assalamualaikum :grin: :grin:
  • Guest_3803 : SET GLOW AND GLOWING HARGA
  • Guest_3055 : glow glowing beaty skin ada Kkm ke sis?
  • Guest_3186 : ;)
  • Guest_3186 : sy ada jual celebritylass @ penghilang bau badan..rm15 shj..017-2785010 ..tq ;)
  • Guest_3186 : :lol:
  • Guest_1784 : As salam kedai jamu gemilang sp ada jual dak moze herbs..berapa harga untk sakit sendi.tksh dri pisor tmn ria..ahmadpisor5 «email»
  • Guest_1773 : Hamba Allah.. Gimna caranya klu pesan putih colagen ke indonesia?
  • Guest_1773 : Cik dara..saya dari indonesia..bagai mana cara pesanan agar sampai ke indonesia..
  • hamba Allah : aslmkm..mkn putih collegen ni kena minum bny air putih ke?
  • daraanggun : Salam...kepada yg ingin bertanya boleh pm di fb,sms dan whasap 013-2752136....h arap maklum t.kasih..
  • rose : Sy dah htr msg kt peti msg
  • Guest_4014 : just nk tya mana ye ada stokis lagi...sekitar serdang..selango r ada x ye..
  • Guest_4014 : saya bru beli smlm..hope product ni ok la..
  • Liy@_ChuBbY : saya xpernah pakai product ney,bila saya tengop testimoni2 dara anggun ney..rasa nak try pulak..cantik !! :-P
  • Guest_2282 : Aslmwkm...kalau Brunei boleh contk dgn siapa ya..?terima kasih...
  • Guest_3373 : putih colgn boleh hilgkn eyebag tak
  • guaigS : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#jlx >active</a> tramadol to buy online - 100mg tramadol for pain
  • zontnK : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#r6> order tramadol</a> tramadol hcl compared to percocet - tramadol hcl online
  • Guest_3377 : :oops: :-P
  • daraanggun : Sebarang pertanyaan boleh whassap/sms 013-2752136...ci k dara
  • Guess-Noor : Nak tanya …nak jadi pengedar d Brunei …bulik tak :)
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guest_2294 : Nampak putih dan menawan. ..
  • Guest_2420 : Hai :oops:
  • Guest_2187 : putih collagen dr buahan ke soya
  • Guest_3773 : dalam 1 kotak ada berapa kak
  • Guest_3725 : Bagaimana boleh dapat keterangan mengenai produk dara anggun....
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
+ -
Pautan Facebook

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100