Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 47
Total Visit : 253669
Since : 01/01/2010
Kalendar
February 2016
S M T W T F S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829  
Kotak Pesanan
11158 spams blocked
Last Message
12 hours, 52 minutes
 ago
  • Guest_4883 : muka mgelupas tu normal ka ? amik masa bpa lama?
  • Guest_3087 : Gkow glowing tu mmg mjdi :grin:
  • Guest_4053 : Kesan cepat sangat..takut nya
  • Guest_766 : Sya baru da pkai 5 ari..kulit nmpk cerah jerawat pun da kurang..tp muka mgelupas..tu normal ka?? :?: :?:
  • Guest_953 : xyh bli la sis,mka sy truk sembuh2 lg ni gara2 paka bnda ni...
  • Guest_4234 : Sy patut beli tak :|
  • Guest_953 : pd pdpt sy klu klit dh cntik xyh paka la...kku yg ada jrwt 2 baik bli produk lain la...bb sy dh tkna...smggu je cntk klit licin gloeing...pas 2 mggu kuar jrwt yg truk...klu syg kt mka xyh paka...klu rsa ok truakn...mgkn klit yg btl2 degil je yg ssuai nga produk ni,klu klit yg snsitif 2 baik xyh try...
  • Guest_1975 : boleh tak bgi suggestion produk ini patut dibeli atau tidak? :???:
  • Guest_1975 : boleh taj pmm
  • Guest_1975 : bokeh
  • gadis : Hmmm mcm mana ye? Rasa mcm tertipu
  • Guest_342 : Kenapa muka sayang makin teruk lepas dua minggu pakai produk ni? :cry:
  • Guest_953 : mgkn btl kot yg d war2 kn lam night glow n night glowing ada bhn tlrang...bb bla pakai cm knyit 2 mkin byk kuar jrwt yg bsr2 2,cm nmpk luka je klit,kku slmt gna pn krim siang n sbun je,cntik mula2 je...pas 2 mka akn jd truk...
  • Guest_953 : sy pkai mula2 mmg glupas truk...tp pas 5 ari klit mmg cntk...nmok glowing je...tp pas 2 mggu paka tba2 jrwt kuar nga tba2 rsa skit bengkak,pdih sume ada,rsa sdih sgt2...last skli sy breti pakai bb tkt mkin truk...
  • Guest_2325 : WHY sya cek kkm xde dlm list pun :cry:
  • Guest_964 : tumpang tanye,ada tak sape2 guna produk glow glowing 4 in 1 + putih colaggen keluar jerawat lagi banyak kat muka...ada sapa2 boleh bg tahu kenapa tindakanya macam tu yea..huhuhuhu..s edeh tgk muka naik jerawat tak surut2..
  • Guest_2325 : knp check kkm x kuar yew?
  • Guest_128 : Produk ni ada kkm approved ke?
  • Guest_4414 : produk ni mmg terbaik sy mgguna setia ... kalu sy buat dropship blh x huhu :lol: :lol:
  • Guest_4096 : :lol:
  • Guest_4096 : Kalai lagi datang bulan boleh minum ke?
  • Guest_4096 : Kat KL ade agen ke glucogen ni?
  • puteri1406 : saya pkai glow glowing ni dah 3mminggu tp jeragat dah nmpak bnyak kurang..btul ke glow glowing ni x dak kelulusan kkm :grin: :grin:
  • Guest_2825 : Mase period boleh consume x putih collagen nie? Anyone yg tahu :roll:
  • Guest_40 : kenapa dekat sungai buloh tak ada stokis :!:
  • Guest_40 : boleh tak buat promosi/jualan dekat ipb dan bagi harga diskaun dekat pelajar :lol:
  • Guest_1488 : kenapa pakai glow glowing cream ni bila pakai hilang parut. bila esok tk pkai ad blik parut tu ? pelik :???:
  • Guest_3054 : knp klu pakai glow glowing banyak naik jerawat nasi ? emm risau takut tak serasi . :cry:
  • Guest_2495 : baru pakai4hari..dhnm pkperubahan.. :grin: :grin:
  • Guest_2495 : :grin: :grin:
  • Guest_2242 : Diiktiraf kkm tak?
  • Guest_4429 : Kulit kusam + ade parut kt muke bole berkesan kee ? Da bermacam2 gune produk kulit still same :'(
  • Guest_1513 : Wanita hamil boley minum tak putih collagen ney ?
  • Guest_1394 : dah pakai seminggu, muka mmg bnyak jerawat, sekarang dah kecut. kawan2 pun nak beli jugak. :grin:
  • Guest_3329 : kenape tak letak ingredients dalam produk kat kotak dan botol? tak telus. ade bahan bahaya yang disembunyikan ke?
+ -
Pautan Facebook

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100