Visitor Stats
Visitor Online : 3
Visits today : 6
Total Visit : 270472
Since : 01/01/2010
Kalendar
May 2016
S M T W T F S
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kotak Pesanan
11719 spams blocked
Last Message
51 minutes
 ago
  • Guest_2027 : :-P :-P
  • Guest_4472 : boleh tahu apa kandungan / bahan yang diguna dalam GGBS tak?untuk langkah awal sebelum mula..
  • Guest_3043 : Assalamualaikum . kenapa toner glow glowing bau macam ubat luka ye ? Apa bahan nya ?
  • Queen Smile : salam semua..klu kulit muka kusam n gelap jew blh glowing ke guna gg nie..sy dh cuba mcm2 prodak xde peruhan pn...
  • Hunny✨ : Dah masuk hari ke-3 pakai glow glowing :oops:
  • Guest_3474 : Sy bru pakai putih collagen dlm 4ari..so far blum nmpak peruban lg tp muke sy cam naik jerawat plak..adakah putih collagen nie xsesuai ngn sy or cmne..bleh bg penerangan x?? Sbb klu xsesuai sy nak stop.. :???:
  • Guest_2089 : Terima kasih glow glowing..sy baru sebulan pakai alhamdulillah sesuai ngan muka. :grin:
  • Guest_4476 : :evil:
  • Guest_1340 : Ggbs ada merkuri eh . Okay saya stop mulai skrg
  • Guest_1340 : Glow glowing ada merkuri eh . Kalau camtu saya stop ggbs mulai sekarang
  • Guest_1340 : Kenapa saya punya muka merah merah kat pipi ? Baru pakaii 3 hari . Adakah produk ni tak sesuai ngan saya ? Patut ke saya stop ggbs ni ? :cry:
  • Guest_4647 : gold serum blh hilgkn gelap bwh mata-rm49
  • Guest_2844 : assalamualaikum . nk tnye glow glowing ni , kalau hitam bawah mata die hilang tak kalau guna produk glow glowing ? kalau boleh hilang nak guna . sbb dah mcm2 produk guna tapi tak berjaya.
  • Guest_1634 : Spa tahu hrga nyam nyam ?
  • Zalina77 : Kotak puteh collagen yg saya beli ni xsama laa.. :|
  • Zalina77 : Mcm mana nk bezakn ori dan fake, plz help us, tQ. :cool:
  • Guest_2696 : :mrgreen:baru hari kedua percubaan...sgt puas hati..kulit semakin cantik nampaknya.. :mrgreen:
  • Guest_1136 : hello, putih collagen untuk sabah berapanya
  • Hunny✨ : Brapa harga glow glowing 5 in 1 ? Baru nak try :cry:
  • shiiraaa95 : Adoi.pening kepala laa..xtau nak cuba produk apa lagii..kulit dahh makin gelap dan kusam
  • Guest_1232 : bg aku ok..tp tak pkai lg baik........ :roll:
  • zai_86 : no.NOT dpn bekas penutup tu.kenapa xsama ngan no. NOT d sini.Adakah no NOT dah berubah.atau d register balik.
  • zai_86 : nak taye..dgr kate krim mlm utk glo glowing ade merkuri ..btl ker..
  • Guest_1634 : Brpa harga nyam nyam?
  • zanora : Kak sy betol nk thu harge glow glowing degan bedak fundesen :-P :) :???:
  • zanora : Sy klu bolh onlai kak mcan mane
  • zanora : Askum kak Sy berminak blh sy thu berape harge blh kak bagi pelagan baru blh peromosi
  • Guest_2137 : hai ...saya nk order putih collagen dgn glow glowing set 5 tu mcm mn ya..melaui call ke blh order online :grin:
  • Guest_4915 : ada harga promosi tak :grin:
  • Guest_4915 : saya baru makan putuh collagen sekotak ,tapi masih lapar jgk..tp kurang berat badan dh turun 2kg..tp kawan tegur dh nampak cerah nti nk sambung lagi... :grin:
  • Guest_4507 : Elok ke produk ni? :???:
  • Guest_3666 : mcmana nk order :roll: :roll:
  • Guest_2469 : alhamdulilah. . pakai set wajah gg ni..nmpk bkesan kt sy..wajah nmpk lebuh glowing.. :-P
  • nabila : mybe produk ni atas muke yg menjdi..ada yg x menjadi
  • Guest_3869 : sye dh gune gg dh dekt sebln..seriuosly ..sgt2 puas hati :lol:
+ -
Pautan Facebook

Testimoni

1922433_717377541629539_107222441_nalhamdulillah…sangat berkesan tau..nak kongsi dengan semua pengalaman mengambil putih collagen..memang top la..dalam masa seminggu dapat lihat kulit makin cerah…gembira sangat..ingatkan produk ni sama je dari produk pencerahan lain yang indah khabar dari rupa…tapi bila dah cubanya baru saya percaya putih collagen benar2 berkesan..kulit makin cerah dan kulit kusam tiada lagi..terima kasih dara anggun..

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

397500_718866078147352_2081209170_n

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

 

1782033_716314591735834_2071684971_n

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100