Visitor Stats
Visitor Online : 1
Visits today : 266
Total Visit : 187681
Since : 01/01/2010
Kalendar
October 2014
S M T W T F S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Kotak Pesanan
8270 spams blocked
Last Message
2 days, 3 hours
 ago
  • guaigS : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#jlx >active</a> tramadol to buy online - 100mg tramadol for pain
  • zontnK : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#r6> order tramadol</a> tramadol hcl compared to percocet - tramadol hcl online
  • Guest_3377 : :oops: :-P
  • daraanggun : Sebarang pertanyaan boleh whassap/sms 013-2752136...ci k dara
  • Guess-Noor : Nak tanya …nak jadi pengedar d Brunei …bulik tak :)
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guest_2294 : Nampak putih dan menawan. ..
  • Guest_2420 : Hai :oops:
  • Guest_2187 : putih collagen dr buahan ke soya
  • Guest_3773 : dalam 1 kotak ada berapa kak
  • Guest_3725 : Bagaimana boleh dapat keterangan mengenai produk dara anggun....
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
  • reena : ello
  • reena : salam
  • Guest_4637 : salam :oops:
  • Guest_2431 : do you have job overthere?
  • ifa : di cawangan pontian ada jual k-colly tak ye?
  • Guest_4184 : kedai perniagaan masyrik beroperasi sampai pukul brapa??
  • Guest_4184 : kedai beroperasi sampai pukul brapa?? :?:
  • Guest_4158 : Bpe harganye :?:
  • daraanggun : Bank in saya poskan...013-275 2136
  • Guest_2186 : macam mana nak beli? saya berminat dengan jamu dara anggun
  • Guest_2763 : Ataupun tiada modal untuk jual produk shaklee,,sy bole tolong
  • Guest_2763 : Contact 0163087204
  • Guest_2763 : Nk join jafi ahli shaklee
  • Guest_2763 : Nk order produk shaklee
  • daraanggun : GLOW GLOWING BEAUTY SKIN adalah produk baru keluaran dara anggun...
  • Guest_126 : Glow glowing beauty skin produk baru ke sis.
  • daraanggun : Belum kahwin pn boleh ambil jamu dara anggun...
  • Guest_4650 : kalau x kawen lagi.. boleh makan ke pil anggun dara ni ?
  • Guest_2370 : :lol: :lol:
+ -
Pautan Facebook

Testimoni

1922433_717377541629539_107222441_nalhamdulillah…sangat berkesan tau..nak kongsi dengan semua pengalaman mengambil putih collagen..memang top la..dalam masa seminggu dapat lihat kulit makin cerah…gembira sangat..ingatkan produk ni sama je dari produk pencerahan lain yang indah khabar dari rupa…tapi bila dah cubanya baru saya percaya putih collagen benar2 berkesan..kulit makin cerah dan kulit kusam tiada lagi..terima kasih dara anggun..

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

397500_718866078147352_2081209170_n

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

 

1782033_716314591735834_2071684971_n

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100