Visitor Stats
Visitor Online : 0
Visits today : 69
Total Visit : 169764
Since : 01/01/2010
Kalendar
April 2014
S M T W T F S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Kotak Pesanan
5428 spams blocked
Last Message
6 days
 ago
  • daraanggun : NAK JADI PENGEDAR & STOKIS HUBUNGI 013-2752136
  • Guest_4748 : Kalau sy nak jadi agen pengedar macam mne?
  • eila : xde
  • eila : salam kak nk tanya kalau sy oder sekarang, dpt dlm hari nie jugak kew?
  • Guest_1600 : Mana nak cari produk ni di Temerloh Pahang
  • Guest_3408 : Cmna jika nk msk ahli.jika minum jus dara anggun brpe lm bru dpt rasa kesan :?:
  • daraanggun : SEBARANG PERTANYAAN PM/WHASAP/SMS 013-2752136
  • ayien : kalau sy amik jus dara ngn jamu dara blh ke mkn dua2 tu?
  • Guest_2113 : assalam..klau utk tegangkan payudara and jdi dara blk gtu..elok amik yg mana ?hihihi :grin:
  • Guest_3044 : kt mana sy bole beli kt kotabharu area kubang kerian? :)
  • ida : Nak cubalah...
  • daraanggun : PENGAMBILAN PUTIH COLLAGEN ADA PANTANG LARANGNYA...TIDA K BOLEH AMBIL MINUMAN BERKAFIN DAN BERKABONAT,PERIO D KENA STOP
  • daraanggun : BERMINAT HUBUNGI 013-2752136
  • Guest_2375 : Dah nk hbis 2 kotak...tp xputih2 jg
  • Guest_2375 : Sya dah cba ...tp lau nak putih...sekotak tu xde la jd ptih trus... :???:
  • Guest_1637 : kne minum byk air x? sy wahiza :cry: :cry:
  • Guest_1637 : produk nie kne minum byk air kosong x? :shock: :shock: :roll: :roll:
  • Guest_1314 : nak tnyer kat Brunei ada tak? mcmne nak order?
  • daraanggun : UNTUK SEBARANG PERTAYAAN SMS/WHASSAP/WECH AT..013-2752136
  • Guest_4168 : Assalam...tmpg tnya...putih collagen 2 pown leh gna tuk diet ke?
  • Guest_4402 : hi brpa hr blh cerah?
  • Guest_3874 : Sy mgalami msalah berat badan.. Cafe dara anggun mampu x mnurunkan berat badan saya?
  • Guest_3874 : Salam,sy mengalami msalah berat badan.
  • Guest_4902 : kalau nak beli putih collagen?
  • Guest_4525 : thanks. sy memang mempunyai masalah kulit wajah khususnya pagmentasi..sy akan cuba produk ini..jika bear2 berkesan sy sanggup menjadi agen :grin:
  • Guest_3735 : mesej ke no 014-8358933 - utk order
  • Guest_3735 : saya -wana-mcm mne saya nak order..
  • Guest_4185 : putih :oops:
  • daraanggun : Sanadakan..mazui n beauty
  • Guest_4525 : saya nak cuba tapi adakah agem yang menjual produk ini di sandakan sabah? kalau memang ada kesan untuk saya..saya mahu jadi agen jualan.
  • Guest_4033 : Saya nk cuba
  • daraanggun : Berminat jadi pemborong dan pengedar hubungi 013-272136
  • Guest_2294 : 1 cartoons ado brapa kotak?
  • Guest_1671 : berminat menjadi pemborong, berapa RM perlu ada??
  • Guest_4704 : slm saya berminat nak jadi agen produk jamu dara ni camner erkkk :grin:
+ -
Pautan Facebook

Testimoni

1922433_717377541629539_107222441_nalhamdulillah…sangat berkesan tau..nak kongsi dengan semua pengalaman mengambil putih collagen..memang top la..dalam masa seminggu dapat lihat kulit makin cerah…gembira sangat..ingatkan produk ni sama je dari produk pencerahan lain yang indah khabar dari rupa…tapi bila dah cubanya baru saya percaya putih collagen benar2 berkesan..kulit makin cerah dan kulit kusam tiada lagi..terima kasih dara anggun..

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

397500_718866078147352_2081209170_n

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

 

1782033_716314591735834_2071684971_n

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100