Visitor Stats
Visitor Online : 3
Visits today : 44
Total Visit : 193450
Since : 01/01/2010
Kalendar
December 2014
S M T W T F S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Kotak Pesanan
8992 spams blocked
Last Message
6 days, 15 hours
 ago
  • NorSa WU : assalamualaikum :grin: :grin:
  • Guest_485 : Harga set ni brape..???
  • Guest_2722 : assalamualaikum :grin: :grin:
  • Guest_3803 : SET GLOW AND GLOWING HARGA
  • Guest_3055 : glow glowing beaty skin ada Kkm ke sis?
  • Guest_3186 : ;)
  • Guest_3186 : sy ada jual celebritylass @ penghilang bau badan..rm15 shj..017-2785010 ..tq ;)
  • Guest_3186 : :lol:
  • Guest_1784 : As salam kedai jamu gemilang sp ada jual dak moze herbs..berapa harga untk sakit sendi.tksh dri pisor tmn ria..ahmadpisor5 «email»
  • Guest_1773 : Hamba Allah.. Gimna caranya klu pesan putih colagen ke indonesia?
  • Guest_1773 : Cik dara..saya dari indonesia..bagai mana cara pesanan agar sampai ke indonesia..
  • hamba Allah : aslmkm..mkn putih collegen ni kena minum bny air putih ke?
  • daraanggun : Salam...kepada yg ingin bertanya boleh pm di fb,sms dan whasap 013-2752136....h arap maklum t.kasih..
  • rose : Sy dah htr msg kt peti msg
  • Guest_4014 : just nk tya mana ye ada stokis lagi...sekitar serdang..selango r ada x ye..
  • Guest_4014 : saya bru beli smlm..hope product ni ok la..
  • Liy@_ChuBbY : saya xpernah pakai product ney,bila saya tengop testimoni2 dara anggun ney..rasa nak try pulak..cantik !! :-P
  • Guest_2282 : Aslmwkm...kalau Brunei boleh contk dgn siapa ya..?terima kasih...
  • Guest_3373 : putih colgn boleh hilgkn eyebag tak
  • guaigS : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#jlx >active</a> tramadol to buy online - 100mg tramadol for pain
  • zontnK : <a href=«link» g.org/poetry/tra madolonline/#r6> order tramadol</a> tramadol hcl compared to percocet - tramadol hcl online
  • Guest_3377 : :oops: :-P
  • daraanggun : Sebarang pertanyaan boleh whassap/sms 013-2752136...ci k dara
  • Guess-Noor : Nak tanya …nak jadi pengedar d Brunei …bulik tak :)
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guess-Noor : Assalamualaikum.
  • Guest_2294 : Nampak putih dan menawan. ..
  • Guest_2420 : Hai :oops:
  • Guest_2187 : putih collagen dr buahan ke soya
  • Guest_3773 : dalam 1 kotak ada berapa kak
  • Guest_3725 : Bagaimana boleh dapat keterangan mengenai produk dara anggun....
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
+ -
Pautan Facebook

Testimoni

1922433_717377541629539_107222441_nalhamdulillah…sangat berkesan tau..nak kongsi dengan semua pengalaman mengambil putih collagen..memang top la..dalam masa seminggu dapat lihat kulit makin cerah…gembira sangat..ingatkan produk ni sama je dari produk pencerahan lain yang indah khabar dari rupa…tapi bila dah cubanya baru saya percaya putih collagen benar2 berkesan..kulit makin cerah dan kulit kusam tiada lagi..terima kasih dara anggun..

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

397500_718866078147352_2081209170_n

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

 

1782033_716314591735834_2071684971_n

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100