Visitor Stats
Visitor Online : 3
Visits today : 111
Total Visit : 204117
Since : 01/01/2010
Kalendar
March 2015
S M T W T F S
« Jan    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Kotak Pesanan
9440 spams blocked
Last Message
2 days, 21 hours
 ago
  • Josephine Bergson : Hello! My name is Josephine Bergson representing the advertising department of the LLT Consulting company. We are interested to place ads (banners), of your choice, on your websites. Design and sizes can be seen on our website at www.lltconsultin g.net/id_63dtca6 2/ Depending on the banner size you choose we can pay up to $950.00/month. If you are interested to become an advertising partner please let me hear from you. Kind Regards, Josephine Bergson josephine.bergso n@lltconsulting. net
  • Guest_4676 : :cry:
  • ila : :grin:
  • ila : Hii
  • Aisyah Roslan : kalau sy nk oder produk glow glowing blh x .
  • Aisyah Roslan : kalau sy nk oder produk glow glowing blh x .
  • Daniela : Thanks, this site is really helpful. Also visit my website %anchor_text («link» ebion.pl)
  • Shalanda : Wow cuz this is great work! Congrats and keep it up. Here is my weblog: %anchor_text («link» te.unixstorm.org )
  • Ngan : Wow, stunning portal. Thnx ... Here is my web site - %anchor_text («link» sh.unixstorm.org )
  • Mimie Mia : Pengguna setia dara anggun
  • Guest_2855 : :lol:
  • Guest_2855 : :oops:
  • Guest_2853 : boleh try jamu anggun if nak cpt dapat anak..insyaallah
  • Guest_2139 : Saya ada masalah jerawat yang teruk.Set mane ye yang sesuai dengan kulit wajah saya.Saya jadi tiada keyakinan diri.
  • Guest_4702 : :lol:
  • daraanggun : BRUNEI NORLEHA HAJI ABD LATIFF 67-38992790 AZMI BIN MAHALI 6738271449 AMAL MARIATUL AIN 6738636917 @ 6738841916 USTAZ HJ ALI 6738846349 HJ RAZLAN 6738861186 DD 6738932323 RATNADEWI 6738662001 PENGEDAR 6738186453 YANN 6738855180 RIMA MUSA 6738878905 DE”BELL CRAFTY 6738135617 HJH AZZA 7250411
  • Guest_4151 : ???
  • Guest_4151 : D.Brunei ada tak yg boleh saya hibungi utk set glow glowing beauty skin tu?
  • Guest_1734 : Saya ada masalah jerawat resdung..blehkah produk sesuai utk saya?
  • Guest_2420 : :grin:
  • Guest_3689 : Set percubaan berapa sekotak
  • Guest_177 : muka jerawat tapi tak teruk, nak makan produk yg mana sis ?
  • Guest_177 : :cool:
  • Guest_2062 : :lol:
  • andiny : Mw donk
  • andiny : Mw donk
  • Guest_1977 : boleh contact saya 0134800072
  • Guest_1977 : saya ada menjual putih collage dan glow glowing..area sg.petani/kepala batas /Kulim boleh order dgn saya COD pon bleh :grin:
  • Guest_4593 : rasa putih kolagen best..x ragu2 nk minum.. :
  • mimie mia : Awesome produk..
  • Guest_4308 : kalau nak cepat hamil boleh guna produk apa ya?
  • Guest_680 : klu dlam pantang bleh mknx :roll:
  • Guest_1952 : sis,nak tanya klu baru 3 bln pregnant boleh ke minum putih collagen...
  • syida : muka saya semakin putih smnjak guna glow glowing :grin: :grin:
  • Guest_3178 : dah Tanya xbalas pulak :-(
+ -
Pautan Facebook

Testimoni

1922433_717377541629539_107222441_nalhamdulillah…sangat berkesan tau..nak kongsi dengan semua pengalaman mengambil putih collagen..memang top la..dalam masa seminggu dapat lihat kulit makin cerah…gembira sangat..ingatkan produk ni sama je dari produk pencerahan lain yang indah khabar dari rupa…tapi bila dah cubanya baru saya percaya putih collagen benar2 berkesan..kulit makin cerah dan kulit kusam tiada lagi..terima kasih dara anggun..

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

397500_718866078147352_2081209170_n

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

 

1782033_716314591735834_2071684971_n

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100