Visitor Stats
Visitor Online : 2
Visits today : 166
Total Visit : 184476
Since : 01/01/2010
Kalendar
September 2014
S M T W T F S
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Kotak Pesanan
7253 spams blocked
Last Message
1 week, 2 days
 ago
  • puteri tasik selat : :oops:sya puas cari pencuci muka sabun carrot ni... asik xde je... spe ade jual pm sy... 0129481372... nk 3 ketul... sbb xpki sbun tu mka nek jeragat pls...
  • yaya : Boleh ,,KEna mkn dgn yakin bru menjadi,,huhuu :lol:
  • Guest_513 : Betul kew putih collegen boleh settle masalah rambut gugur
  • reena : :twisted:
  • reena : ello
  • reena : salam
  • Guest_4637 : salam :oops:
  • Guest_2431 : do you have job overthere?
  • ifa : di cawangan pontian ada jual k-colly tak ye?
  • Guest_4184 : kedai perniagaan masyrik beroperasi sampai pukul brapa??
  • Guest_4184 : kedai beroperasi sampai pukul brapa?? :?:
  • Guest_4158 : Bpe harganye :?:
  • daraanggun : Bank in saya poskan...013-275 2136
  • Guest_2186 : macam mana nak beli? saya berminat dengan jamu dara anggun
  • Guest_2763 : Ataupun tiada modal untuk jual produk shaklee,,sy bole tolong
  • Guest_2763 : Contact 0163087204
  • Guest_2763 : Nk join jafi ahli shaklee
  • Guest_2763 : Nk order produk shaklee
  • daraanggun : GLOW GLOWING BEAUTY SKIN adalah produk baru keluaran dara anggun...
  • Guest_126 : Glow glowing beauty skin produk baru ke sis.
  • daraanggun : Belum kahwin pn boleh ambil jamu dara anggun...
  • Guest_4650 : kalau x kawen lagi.. boleh makan ke pil anggun dara ni ?
  • Guest_2370 : :lol: :lol:
  • bZKQMzn : <a href=«link» ellc.com/files/b uyambien.html/>a mbien online</a> ambien side effects nightmares - online pharmacy for ambien
  • kUGIOZk : <a href=«link» ellc.com/files/b uyambien.html/>a mbien online no prescription</a> price of ambience caitriona - happens if u overdose ambien
  • XOqdCNR : <a href=«link» ellc.com/files/b uyambien.html/>O ur site</a> buy ambien online no prescription needed - ambien 6.25
  • Guest_2976 : Betul ke product ni xbleh ambik untk org mngandung??..sbb ada yg ckp product ni bleh ambil bg yg pregnant 6 bln ke ats...
  • JZvYnR : <a href=«link» efabricatorsalli ance.com/files/b uyxanax.html/>bu y cheap xanax</a> xanax effects cats - clonazepam vs. xanax for anxiety
  • sara : allo
  • sara : allo
  • Guest_2953 : area shah alam mna da jual
  • xbkDg : <a href=«link» ntal-alienation- awareness.com/si te/xanaxonline.h tml/>buy xanax</a> pictures of xanax pills generic - xanax bars yellow
  • pOyXow : <a href=«link» nebelinoff.com/f ile/valiumonline .htm/>valium online</a> buy valium glasgow - valium respiratory depression
  • ROvSXP : <a href=«link» nebelinoff.com/f ile/valiumonline .htm/>buy valium</a> valium uses and side effects - get valium online
  • xdLqOj : <a href=«link» nebelinoff.com/f ile/valiumonline .htm/>Web Site</a> medication for anxiety valium - buy cheap roche valium
+ -
Pautan Facebook

Testimoni

1922433_717377541629539_107222441_nalhamdulillah…sangat berkesan tau..nak kongsi dengan semua pengalaman mengambil putih collagen..memang top la..dalam masa seminggu dapat lihat kulit makin cerah…gembira sangat..ingatkan produk ni sama je dari produk pencerahan lain yang indah khabar dari rupa…tapi bila dah cubanya baru saya percaya putih collagen benar2 berkesan..kulit makin cerah dan kulit kusam tiada lagi..terima kasih dara anggun..

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

397500_718866078147352_2081209170_n

 

 

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

 

1782033_716314591735834_2071684971_n

Nombor Akaun

Nombor Akaun
ENIQ WORLD ENTERPRISE
ads 100
RHB : 20305360002038
ads 100
MAYBANK : 553104420573

Iklan Dara Anggun

bermula 04/2013 - 03/2014

ads 100

Stokis Bergerak
Sila hubungi untuk mendapat khidmat stokis bergerak kami
ads 100
Perkhidmatan

ads 100

ads 100